12 apr. 2021 | 20:52

Fostul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri tulburătoare. Ce pățește aproape în fiecare noapte (exclusiv)

Monden
Fostul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri tulburătoare. Ce pățește aproape în fiecare noapte (exclusiv)

Primul soț al Stelei Popescu trăiește din amintirea marii actrițe. Dan Puican, regizor și om de radio, a povestit că are nopți în care își visează soția. Fostul soț al actriței trăiește o perioadă dificilă, iar asta pentru că nu poate merge atât de des la mormântul soției sale.

Fostul soț al Stelei Popescu, dezvăluiri tulburătoare

Dan Puican este în vârstă și sănătatea lui este din ce în ce mai precară, lucru care îl împiedică să meargă prea des la mormântul Stelei Popescu, care se află la Cernica.

Regizorul spune că se roagă în fiecare zi pentru sufletul soției sale și îi aprinde câte o lumânare. Singura lui alinare este că Stela Popescu îi mai apare uneori în vis, ceea ce îl bucură enorm.

“Nu cred că mă mai duc la Cernica, la mormântul Stelei, de Paște, pentru că este foarte departe, însă o să îi aprind o lumânare la Biserică să aibă liniște pe lumea cealaltă. Mereu îmi aduc aminte de ea chiar dacă timpul a trecut așa repede, o mai visez, destul de des îmi apare în vis. Ultima dată am visat-o că era la radio în calitate de invitat și vorbea despre experiențele sale profesionale”, ne-a mărturisit regizorul Dan Puican.

S-au despărțit, dar au rămas împreună

Cei doi au fost căsătoriți timp de 8 ani și chiar și după despărțire au rămas prieteni buni. Dan Puican s-a recăsătorit, însă asta nu le-a stricat legătura, ci dimpotrivă. Actrița era adesea invitată la masă de către cei doi soți.

“Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinerețe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri încât nu le mai stă capul la nimic. Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec”, s-a confesat Dan Puican reporterului Impact.ro.

Cei doi s-au despărțit din cauza faptului că marea actriță nu își dorea copii.

”Dan nu a vrut să se despartă, vestea a căzut ca un trăsnet pe capul lui. Pur şi simplu am fugit de acasă. Am fugit de la primul soţ călare pe un Renault 16. Aşa s-a întâmplat. Fostul soţ era un bărbat extraordinar, dar nu simţeam chimia pe care am avut-o cu Puişor. A fost mai bine aşa, pentru că eu nu îmi doream copii. Întotdeauna mi-a fost frică de durere.”, mărturisea actrița.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Credincioșii au primit INTERZIS. Anunț pentru români în noaptea de Înviere
Capital.ro
Horoscop 6-12 mai 2024, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au numai reuşite, Scorpionii au parte de un nou început
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro