Fostul concurent Survivor România care va urca în cușca MMA, pentru prima oară în viața lui!

Fostul concurent Survivor România care va urca în cușca MMA, pentru prima oară în viața lui!
Fostul concurent Survivor România care va urca în cușca MMA,

Un fost concurent la Survivor România va urca în cușca MMA, pentru prima oară în viața lui. El a făcut și declarații despre adversarul lui. Acesta a vorbit și despre perioada dificilă care urmează în viața sa. Fostul concurent de la Survivor România este nevoit să facă antrenamente și să slăbească.

Fostul concurent Survivor România care va urca în cușca MMA

Ștefan Ciuculescu, fostul concurent de la Survivor România, va merge în cușca MMA pentru prima dată. El a făcut declarații despre adversarul lui. Fostul concurent de la emisiunea Survivor România va avea o perioadă solicitantă, urmând să facă antrenamente și să slăbească, deoarece va avea un adversar pe măsură.

„Urmează o perioadă grea pentru mine. Încep ușor ușor pregătirea, am început să slăbesc, pentru că pe 27 septembrie voi urca pentru prima dată în viața mea într-o cușcă de MMA și cred că zilele acestea urmează să aflați și adversarul. Un adversar pe măsură. O să fie interesant”, a spus acesta în emisiunea difuzată pe canalul de YouTube WOWnews.

Când va avea loc lupta

Lupta MMA va avea loc pe 27 septembrie, însă Ștefan Ciuculescu de la Survivor România nu a făcut multe precizări legate de cel cu care se va bate, însă a dezvăluit că este vorba despre o persoană celebră. Adversarul este apreciat de public, însă momentan nu se știe despre cine este vorba.

„Ca să vă dau un indiciu, e un băiat pe care îl cunoașteți destul de bine, îl apreciați foarte mult, însă eu de o perioadă de timp nu îl mai apreciez. Urmează să se anunțe, va fi ceva interesant”, a declarat Ștefan Ciuculescu, în aceeași emisiune.

De precizat este că Ștefan Ciuculescu a participat în sezonul doi al emisiunii Survivor România. Acesta a activat ca portar pentru mai mult cluburi din România, iar înainte de a pleca în Republica Dominicană a activat la Rapid București.

Survivor România 2022

Amintim că Survivor România, ediția din 2022, a fost câștigată de Alex Delea. Competiția din Republica Dominicană a durat cinci luni, de la mijlocul lunii ianuarie până la final de mai.

De-a lungul întregii competiții, Alex Delea a fost nominalizat o singură dată pentru eliminare, în etapa Confruntărilor Individuale. Alex Delea s-a calificat direct în finală și a câștigat ultimul joc din competiție. Alex Delea are vârstă de 25 ani, este barman şi a făcut parte, încă de la începutul show-ului, din echipa Războinicilor.

Urmăriți Playtech.ro și pe