Ce momente i-au marcat viața lui Ștefan Ciuculescu. Fostul concurent Survivor a spus detalii neștiute

Ce momente i-au marcat viața lui Ștefan Ciuculescu. Fostul concurent Survivor a spus detalii neștiute
El a vorbit despre relatia cu mama lui

Ștefan Ciuculescu a participat la Survivor, iar acum și-a deschis inima în fața fanilor săi. El a fost invitat alături de mama lui într-o emisiune. Cei doi au vorbit despre momentele dificile din viața lor, dar și despre relația pe care o au. Alina și Ștefan Ciuculescu au depănat amintiri și au povestit momente importante din trecutul familiei lor, dar și-au adus aminte și de lucrurile mai puțin plăcute care s-au petrecut de-a lungul timpului.

Ștefan Ciuculescu, despre relația cu mama lui

Ștefan Ciuculescu, unul dintre cei mai controversați concurenți de la Survivor,  a vorbit despre copilăria lui. Prezent în platoul emisiunii Wownews, el a vorbit despre copilăria sa, dar și despre ce relația are cu Alina, mama lui.

“Nu mai știu ce discuție am avut noi și mi-a spus “Din momentul ăsta să uiți că exist!” și să nu o mai sun niciodată.

(…) mă doare pe moment pentru că ea face treaba asta, e calmă, iar eu sunt prins într-un moment nepotrivit.”, a mărturisit Ștefan Ciuculescu.

Ce părere a avut mama lui când s-a lăsat de fotbal

În momentul în care s-a lăsat de fotbal, Alina Ciuculescu, antrenoare de scrimă și campioană națională, a povestit ce reacție a avut.

“Eu anticipasem chestia asta cu soțul meu când am înființat clubul meu privat. Am ales mai multe ramuri sportive, printre care și fotbalul. (…) l-am lăsat să aleagă. Eu i-am arătat oportunitățile, decizia a fost a lui.”, a declarat Alina Ciuculescu.

Ștefan a muncit enorm ca să ajungă unde este astăzi. A avut mai multe joburi și a încercat să îmbine munca cu fotbalul.

“De la 6 la 10 spălam mașini! Eram portar la Steaua și eram neplătit. Mă duceam la antrenament dimineața la 9, mâncam,  mergeam la teren, ne odihneam, începeam antrenamentul la 11, la 13, 14 ajungeam acasă, dormeam 3-4 ore și la 5 jumate, 6 mă trezeam și mă duceam în colțul străzii la spălătorie și spălam mașini.”, a mai povestit Ștefan Ciuculescu.

Ștefan Ciuculescu a fost portar la Steaua și Rapid, dar a jucat și pentru Balotești. El a încercat, în trecut să practice și scrimă, pasiunea mamei sale care a fost medaliată cu argint și bronz la Campionatele Mondiale Militare cu echipa de spadă și floret. Ștefan este pasionat de karting, îi place pescuitul și ski-ul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI