13 dec. 2021 | 16:00

Fosta vedetă PRO TV care a semnat cu Antena 1. Surpriza fanilor e colosală

Monden
Fosta vedetă PRO TV care a semnat cu Antena 1. Surpriza fanilor e colosală
George Buhnici a semnat cu Antena 1

Cine este fosta vedetă PRO TV care a semnat cu postul de televiziune Antena 1. Fanii au avut o surpriză colosală când o fostă vedetă de la Pro TV a apărut la postul de televiziune concurent, după doi ani de pauză. S-a întâmplat chiar în emisiunea iUmor, unde Delia, Mihai Bendeac și Cheloo sunt jurați.

Fosta vedetă PRO TV care a semnat cu Antena 1

Este vorba despre George Buhnici, cel care realiza emisiunea „iLikeIT”, de la Pro TV. Spre surprinderea multora, el a apărut în show-ul de la iUmor, unde jurați sunt Delia, Mihai Bendeac și Cheloo.

El a pășit cu încredere în platoul glumelor, acolo unde a început să povestească de când lucra la Antena 1, în urmă cu 17 ani. El a spus că pe atunci era îndrăgostit de Alessandra Stoicescu, prezentatoarea Observatorului orei 19.00.

„Nu a fost să fie. Pe vremea aia eu eram atât de sărac că factura de la telefonul de serviciu era mai mult decât jumătate din salariu. Era factura mare la telefon, dar mai ales salariul era mic și pe atunci”, a spus George Buhnici în emisiune.

George Buhnici nu i-a ratat nici pe jurați, primul dintre ei fiind Cheloo, despre care a declarat că îl ascultă parcă din secolul trecut.

„Dar mie îmi plăcea atât de mult (…) că știu și acum melodia pe de rost. E interesant cum țin minte și acum versurile unei piese din secolul trecut, dar nu-mi amintesc nicio melodie de-a Deliei. Practic ai devenit un Gică Petrescu al generației mele, dar încă nu știi asta”, a mai spus el.

Juriul, încântat de prestația sa la iUmor

Cum domeniul tehnologiei este preferatul său, George Buhnici a trecut rapid și la glume cu acesta.

„Avem 4 oameni pe orbita planetei, 4 oameni care nu sunt astronauți. E un an foarte interesant pentru călătoriile spațiale, e un an în care bogații lumii și-au permis extravaganțe la care mulți nici nu puteam visa”, a spus George Buhnici.

„Aplicațiile de pe telefoanele de ultimă generație sunt geniale. Cu ajutorul lor Bendeac poate să pară mai tânăr, Delia pare mai slabă, Cheloo pare mai viu, doar Carlas Dreams a ales să se picteze pe față la propriu, asta abia după ce a realizat că indiferent ce filtru îți pui, fața de moldovean nu dispare”, a mai adăugat George Buhnici.

Jurații i-au apreciat prestația lui George Buhnici la „iUmor”.

Delia a spus: „Aș fi vrut să storc mai mult material care mă interesa pe mine despre mașinile Tesla, despre casa super inteligentă”, iar Cheloo l-a încurajat: „Hai să-l aplaudăm! N-a greșit cu nimic! Acum chiar nu fac mișto. Moment de sinceritate la iUmor”, au fost declarațiile juraților.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram unde se află și nu a mai scăpat cu viață
Digi24
O femeie s-a dus la spital pentru investigații, dar a aflat că este deja moartă. Iar neplăcerile au continuat să apară
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Sappho, cea mai cunoscută lesbiană din istorie, s-a sinucis din dragoste pentru un bărbat
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Marcel Pavel a fost la un pas de moarte. Ce i s-a întâmplat marelui artist
Capital.ro
Masa de Paște fără grija kilogramelor în plus. Sfaturi pentru păstrarea greutății și evitarea problemelor digestive
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Veste bună de PAȘTE. Fondurile de PENSII au crescut
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O bucată de carne a început să se miște și a căzut singură de pe masă. Clientul unui restaurant a filmat totul
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro