Ce au în comun Andreea Berecleanu și George Buhnici, de fapt. Puțini fani știu asta despre ei

Ce au în comun Andreea Berecleanu și George Buhnici, de fapt. Puțini fani știu asta despre ei
Ce au în comun Andreea Berecleanu și George Buhnici? Mulți s-au bucurat de alegerea lor

Ce lucru au în comun Andreea Berecleanu și George Buhnici? Puțini din fanii celor doi știau de acest detaliu pe care îl împătășesc. Mulți s-au bucurat să vadă alegerea celor două vedete.

Ce au în comun Berecleanu și Buhnici?

Andreea Berecleanu și George Buhnici sunt două din persoanele publice care adoră să conducă, iar dintotdeauna au făcut-o cu plăcere. Iată că acum îi regăsim la volanul unor vehicule electrice. Buhnici a devenit primul român proprietar de Tesla Model 3, automobil al viitorului creat recent de Elon Musk.

Celebrul pasionat de device-uri și un militant pentru protecția mediului a mărturisit că astfel a făcut o alegere extraordinară: ”E cea mai tare jucărie pe care mi-am luat-o!”, a exclamat acesta după ce a urcat pentru prima oară la volanul mașinii sale.

Cel din urmă și-a achiziționat mașina din Germania, de la un dealer local și a avut noroc pentru că importurile de mașini Tesla din Statele Unite ale Americii reprezintă încă o raritate pentru Europa.

Cu toate astea, el a reușit să pună mâna pe Tesla Model 3 care a ajuns momentan doar în Germania și Olanda. Andreea Berecleanu este și ea un exemplu și și-a cumpărat un Renault Twizy, mașină extrem de mică ce a costat 7.000 de euro.

„Este electrică, are autonomie 80 km, o încarc la priză în garaj, mă simt foarte bine, are două locuri. Copiii o adoră, și ai mei, și cei de pe stradă, de la persoanele în vârstă până la copiii mici, toți se opresc și se bucură de ea, pur și simplu, stârnește foarte multă simpatie, are un design futurist, e ca și când aș veni de pe altă planetă, dar cel mai important este că prinde și 70 km la oră, suficient pentru București”
Andreea Berecleanu (Sursa: libertatea.ro)

„Mi-am dat seama că e complicat”

Fosta știristă recunoaște că prima mașină pe care a condus-o a fost o Dacie veche pe care o avusese tatăl ei. Vedeta a spus că a fost utilă indiferent de marcă, mai cu seamă că lucra în acea perioadă la Soti și își mai ducea colegii la serviciu. Iarna era totuși aventura supremă pentru că:

„Găseam parbrizul înghețat și decupam așa, în parbriz, foarte puțin, cât să văd, pe vremea aceea nu existau sistemele de astăzi. Mi se pare foarte riscant acum, dar, uite, Dumnezeu m-a ferit de rele.Aceasta s-a mai lăudat cu faptul că a condus mult în Europa, dar se consideră clar șoferiță de București pentru că îl știe la fel de bine ca un taximetrist.

„Am și un scuter superb, Vespa, mi l-a făcut Constantin cadou. Este de vreo doi ani cumpărat și cred că are vreo 12 km, probabil că îl vom vinde, pentru că e destul de periculos prin București.

Mi-am dat seama că e complicat să mergi cu scuterul, pentru că încă bucureștenii nu sunt obișnuiți cu scuterele și atunci e riscant. Nu m-am avântat în trafic și în aglomerație, nu vreau să risc. Nu e vorba de mine, eu îi văd pe ceilalți, dar nu știu dacă și ceilalți mă văd pe mine”
Andreea Berecleanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI