Florin Salam le-a făcut-o Duduienilor. Decizia radicală luată la 4 luni de la moartea lui Emi Pian

Florin Salam le-a făcut-o Duduienilor. Decizia radicală luată la 4 luni de la moartea lui Emi Pian
Cum se răzbună Florin Salam pe clanul Duduienilor

La 4 luni de la moartea lui Emi Pian, Florin Salam le-a făcut-o Duduienilor. Decizia radicală luată de cântăreţul de manele legată de vestitul clan a uimit pe toată lumea.

Ce decizie a luat Florin Salam cu privire la clanul Duduienilor

Au trecut 4 luni de la moartea fulgerătoare a lui Emi Pian (Florin Mototolea). În vârstă de 39 de ani, acesta a fost ucis în plină stradă de un membru al clanului rival. După ce a declarat că era obligat să cânte la petrecerile clanului Duduienilor, Florin Salam a luat o decizie radicală. Manelistul este cel mai important martor într-un dosar exploziv legat de 13 membri ai clanului din Capitală: Anaser (Florin Duduianu), Aramis (Nicolae Constantin), Denom (Sofian Văduva), Seif (Văduva Miltiade), Cristi Cioară (Bolcoș Cristian) sau Vențer Nicolae Mihai.

Celebrul cântăreţ s-a aliat cu Marinică Nămol (Marin Marian), Leo de la Kuweit (Leonard Gaftone), Marian Oprea, Grasu (Marius Ioniță, șoferul lui Florin Salam), Daniel Ioniță (fratele lui Marius) sau Bujilă (Dumitru Cristian Florian) pentru a-i da în judecată pe cei enumeraţi mai sus, scrie Wowbiz.ro.

“Persoana vătămată, Stoian Florin, a precizat că în perioada 2015-2020 folosindu-se de renumele pe care îl au în lumea interlopă, fiind cunoscute persoane violente, numiții Duduianu Florin și Constantin Nicolae, cei doi fiind frați, l-au obligat pe acesta să cânte gratis la diverse evenimente organizate de ei sau de către alte persoane iar banii ce reveneau de drept artistului fiind însușiți de cei doi”, se arată în dosar.

Conform lăutarilor, Duduienii le cereau taxă de protecţie artiştilor iar sumele cerute sunt uriaşe: de la 20.000 de euro, la 100.000 de euro. Astfel, lăutarii erau obligaţi să cânte gratuit la evenimentele interlopilor.

Ce spune Florin Salam despre ameninţările Duduienilor

Mai mult, Salam a fost ameninţat de Aramis Duduianu că este dator clanului şi că, în cazul în care nu va plăti cât mai curând, “i se va tăia limba pentru a nu mai putea cânta”.

“Cred că am fost la cel puțin 10-15 cântări pentru ei, unde nu am luat niciun ban, deși în mod normal tariful meu ar fi fost pentru aceste cântări 100.000 – 150.000 de euro”, a spus Salam.

Se pare că manelistul le-a spus că dacă vor continua cu asemenea ameninţări, se va duce direct la Poliţie pentru a-i denunţa, lucru pe care l-a şi făcut, în cele din urmă.

Florin Salam le-a transmis că dacă nu va fi lăsat în pace, dacă îi va mai fi amenințată familia, dacă i se vor mai cere bani, va face un gest teribil. Va merge la Poliție, la DIICOT, peste tot, pentru a povesti cu lux de amănunte despre afacerile interlopilor și despre personajele implicate.

Fie că este vorba de camătă, droguri sau alte afaceri ilegale pe care interlopii care îl amenință le derulează.

Știe că după trebuie să plece din țară, dar le-a transmis că a ajuns la disperare, că nu mai poate să reziste presiunii. El a mai renunțat de câteva ori la muzică din cauza interlopilor, dar de această dată simte că i-a ajuns cuțitul la os”, a spus o sursă pentru wowbiz.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI