Florin Salam, încă o lovitură din partea interlopilor. A primit interzis în București

Florin Salam, încă o lovitură din partea interlopilor. A primit interzis în București
Florin Salam, noi probleme

Cântărețul de manele, Florin Salam, a fost amenințat de către dealerul de droguri al maneliștilor ca nu cumva să îl primească înapoi în trupă pe unul dintre oamenii săi de încredere.

Florin Salam, încă o lovitură din partea interlopilor

Astfel, Florin Salam a mai bifat o nouă aventură cu clanurile interlope din Capitală. Este vorba chiar de gruparea mafiotă a brăileanului Marius B, care este cercetat în prezent pentru trafic de droguri. De altfel, în gruparea lui aderaseră și doi polițiști, unul dintre aceștia fiind, inițial polițist sub acoperire. Marius B. și-a creat un real imperiu al drogurilor, precizează anchetatorii. El și-a cumparat inițial protecția pe bani greu de la principalele clanuri mafiote din România, care așa îi dădeau voie să acționeze în zonele lor.

În urmă cu câțiva ani, Florin Salam a avut probleme cu el, după ce s-a certat cu un om al lui de încredere, ce activa în trupa sa ca violonist. La un moment dat, aceștia s-au certat, iar violonistul l-a anunțat pe Florin Salam că pleacă. Deaorece nu și-a găsit rapid un loc de muncă, e s-a împrumutat apoi la Marius B. de 5.000 de euro, dar nu a putut să îi returneze în timp util. Disperat fiind, instrumentistul s-a întors iar la Florin Salam, pe care l-a rugat să îl ia înapoi. Florin Salam a fost de acord în primă fază, dar la câteva ore ar fi primit un telefon de la un interlop, ce i-a transmis că l-a trecut pe violonist pe lista neagră și că astfel el nu mai are voie să cânte în Capitală. Iar dacă Florin Salam ar fi încălcat regula, ar fi primit și el o corecție fizică, amenințându-l deci pe Florin Salam cu bătaia.

Marius B. l-a bătut și pe Sorinel Copilul de Aur

Iar aparent, acesta nu glumea deloc. Anchetatorii mai spun că în urmă cu trei ani, Marius B. l-ar fi bătut și pe Sorinel Copilul de Aur într-un club, doar pentru a-și demonstra puterea. Singura vină a lăutarului a fost că, în timpul show-ului, l-a împins din greșeală pe Marius B. Astfel, el s-a ridicat și i-a aplicat un pumn lui Sorinel Copilul de Aur. La urmă, susțin martorii, i-ar mai fi aplicat și alte lovituri, chiar sub ochii bodyguarzilorcare au asistat cu nepăsare la ieșirea nervoasă a interlopului Marius B.

Mai mult decât atât, bătaia aplicată lui Sorinel ar fi dus la întreruperea relațiilor lui Marius B. cu Nuțu Cămătaru, unul dintre cei care îl protejează pe cântărețul de manele. Potrivit Libertatea.ro, acesta ar fi venit în local în noaptea respectivă și l-ar fi dat afară pe brăilean,

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI