Veste de ultimă oră despre tatăl lui Emi Pian. Ce a pățit la închisoare

Veste de ultimă oră despre tatăl lui Emi Pian. Ce a pățit la închisoare
Emi PIan si Niculae Duduianu

Vești de ultimă oră despre tatăl lui Emi Pian. Niculae Duduianu, condamnat la închisoare pentru tentativă de omor, a fost mutat de la București la Dej. Tatăl lui Emi Pian are 77 de ani și este bolnav.

Belele se țin scai de clanul Duduianu. Ce a pățit tatăl lui Emi Pian în pușcărie

Veste de ultimă oră despre tată lui Emi Pian, Niculae Duduianu. Acesta, condamnat la închisoare 5 ani și 10 luni pentru tentativă de omor,a fost mutat de la București la Dej.

Niculae Duduianu, tatăl lui Emi Pian, își ispășea pedeapsa la închisoarea Rahova, iar acum se află internat la spitalul-penitenciar din Dej. Niculae Duduianu are 77 de ani și suferă de multiple boli. Tatăl lui Emi Pian speră să obțină eliberarea condiționată, el deja solicitând acest lucru prin intermediul avocatului său.

Niculae Duduianu a fost mutat de la penitenciarul Rahova la Dej
Niculae Duduianu a fost mutat de la penitenciarul Rahova la Dej

Niculae Duduianu nu a putut fi audiat prin teleconferință

De asemenea, acum două săptămâni, magistrații de la Judecătoria Dej au încercat să-l audieze pe Niculae Duduianu prin teleconferință, în vederea eliberării condiționate, însă starea acestuia de sănătate nu i-a permis să fie audiat nici în acest mod.

Astfel, avocatul acestuia a adus mai multe hârtii medicale prin care se atestă starea extrem de gravă în care se află clientul său, însă judecătorii au hotărât că acesta nu se poate solicita eliberarea condiționată în cazul lui mai devreme de 15.08.2022, el fiind condamnat la 5 ani și 10 luni de închisoare, pentru tentativă de omor.

Niculae Duduianu are termen la începutul lunii decembrie

Apelul pentru solicitarea de eliberarea condiționată va fi judecat la Tribunalul Cluj, la începutul lunii decembrie 2020.

Niculae Duduianu a prezentat dovezi medicale, prin intermediul avocatului, că a suferit două atacuri cerebrale, are diabet, este cardiac și are dureri la coloana vertebrală. În plus, Niculae Duduianu se deplasează doar cu ajutorul unui scaun cu rotile și a ajuns ”să depindă de colegii de celulă pentru a merge la toaletă”.

Niculae Duduianu, la mila colegilor de celulă

La acest moment este efectiv la mila colegilor de cameră care îl dau jos din pat în duc la toaletă, îl spală ca pe un copil mic pentru că nu poate la momentul de față. Depune la dosar înscrisuri medicale.

Apărătorul (…) apreciază că petentul are un grad de risc scăzut, având în vedere că este o persoană care are peste 77 de ani, o persoană care se află imobilizată în cărucior, nu poate merge singură, o persoană care a suferit 2 AVC–uri, este cardiac, are diabet, cu probleme de coloană și de aceea nu poate merge”, se arată în cererea avocatului lui Niculae Duduianu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI