EXCLUSIV Decizie dramatică luată de Florin Salam după moartea fratelui. Și-a luat toată familia și a plecat departe, în lacrimi

EXCLUSIV Decizie dramatică luată de Florin Salam după moartea fratelui. Și-a luat toată familia și a plecat departe, în lacrimi
Decizie dramatica luata de Florin Salam dupa moartea fratelui.

Florin Salam trece prin momente cumplite. Pierderea suferită de artist l-a afectat enorm și l-a făcut să-și schimbe total modul de viață. Decizia dramatică luată de Florin Salam după moartea fratelui este dovada cea mai clară că are probleme. Cântărețul este în depresie profundă, iar familia încearcă să-l facă să treacă peste moment.

Decizie dramatică luată de Florin Salam după moartea fratelui

Rămas fără fratele său, Florin Salam traversează una dintre cele mai grele momente ale vieții sale. Apropiați ai artistului au dezvăluit, în EXCLUSIVITATE pentru Playtech.ro, chinul pe care-l trăiește în această perioadă. Florin Salam a renunțat la orice apariție în spațiul public de aproape două luni.

Distrus de moartea fratelui său, manelistul a decis să facă o schimbare radicală în viața sa. A renunțat să mai locuiască în București și a decis să se mute în casa soacrei sale, dintr-un sat aflat în apropiere de Craiova. Alături de Florin Salam se află toți apropiații săi care încearcă să-l convingă că acest stil de viață nu-i face bine. Sursele noastre susțin că artistul este foarte abătut. Plânge ore în șir și nu mai reușește să-și găsească liniștea.

Soția și copiii săi sunt foarte îngrijorați de ceea ce se petrece acum cu Florin Salam și l-au direcționat către un psiholog. Ei consideră că un ajutor din partea unui specialist l-ar face să iasă din pasa neagră în care se află de mai multă vreme.

Florin Salam a renunțat să mai cânte

De la dispariția șoc a fratelui său, Florin Salam nu a mai onorat nicio invitație la evenimentele mondene. A refuzat să mai cânte la petreceri și nici nu-și dorește, momentan, să-și reia activitatea care l-a transformat într-o vedetă națională. De două luni, viața sa este total diferită de cea cu care își obișnuise familia și admiratorii.

Afectat puternic de evenimentul tragic petrecut în familia sa, Florin Salam are momente când îi este imposibil să se mai regăsească. Reprize de plâns în miez de noapte, comportament total absent la ceea ce se petrece în jurul său. Așa arată ultimele luni din viața efervescentului artist.

Fratele lui Florin Salam, Neluțu Stoian, a ajuns în spital în luna iulie a acestui an, atunci când a fost depistat pozitiv cu virusul ucigaș. În septembrie 2020, familia lui Florin Salam a lansat un apel disperat după ce nu se  mai știa nimic despre Neluțu Stoian. În cele din urmă, artistul a aflat că fratele său nu a reușit să supraviețuiască.

Decizia dramatică luată de Florin Salam după moartea fratelui său i-a surprins pe toți cei apropiați. Familia speră că situația se va îmbunătăți în viitor, iar Florin va depși cumpăna din viața sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI