Florin Călinescu, supărat pe Dacian Cioloș și ofertat de PSD. Ce decizie a luat, în acest context

Florin Clălinescu, suparat pe Dacian Cioloș. Ce ofertă a primit de la PSD?

Florin Călinescu a dezvăluit recent, la TVR, că a avut parte de o ofertă de a intra în Partidul Social Democrat. Celebrul actor a mărturisit și că nu a crezut cu adevărat în ea. Cine i-a propus, de fapt, să-și facă intrarea în PSD și de ce mai apoi i-a luat peste picior pe cei de la USD-PLUS?

Florin Călinescu a primit o ofertă de la PSD

Cunoscutul om de televiziune a intrat de curând în politică, în Partidul Verde, astfel că a avut parte de-a lungul timpului de oferte peste oferte de la celelalte formațiuni. Să fie datorită și imaginii sale? Juratul de la emisiunea Românii au Talent a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni de la TVR, că a avut o ofertă de a intra în Partidul Social Democrat, dar că nu a crezut cu adevărat în aceasta.

„Da, tot timpul. Eu am oferte…PSD-ul mi-a propus! Treaba mea când au făcut-o! Nu Viorica Dăncilă mi-a propus. Mi-au propus unii și trebuiau să mă ducă la Viorica Dăncilă, dar era prea ocupată cu răsturnări, cu partidul. Eu n-am crezut, am zis că e la mișto când mi-au zis unii”
Florin Călinescu

Celebrul actor i-a mai luat peste picior pe cei de la USR-PLUS spunând că era mult mai bun decât Barna și Cioloș și că mai degrabă acesta deține un chip de lider, nu ei. „Eram mai bun decât Barna și decât Cioloș, am o față mai mișto de lider. E ceva ce am spus și-l repet: nu pot să înțeleg un partid care-și halește creatorul (n.r. – Nicuşor Dan). Dacian Cioloş e nepoliticos. A fost total nepoliticos cu mine. Te întâlnești cu el de două trei ori, îl asculți, spui ce mișto e și apoi nu-i mai spus nimic.”

Florin Călinescu, supărat pe Dacian Cioloș și ofertat de către PSD
Florin Călinescu, supărat pe Dacian Cioloș și ofertat de către PSD

Florin Călinescu,președintele Partidului Verde

Actorul Florin Călinescu a fost ales președinte al Partidului Verde care a reușit în anul 2012 să obțină doi deputați, Ovidiu Iane și Remus Cernea. „După o perioadă de stagnare, în care a avut loc o reorganizare internă, cu o prezența mai mult la nivel internațional prin colaborarea cu familia Verzilor Europeni și cu partidele surori din țările europene, cu noul lider Florin Călinescu partidul va arăta românilor că se poate face o altfel de politică, diferită de cea practicată de partidele existente”, arată anunțul oficial.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI