Florin Busuioc, avertisment crunt către șoferii din România. Ce se va întâmpla: ‘O să fie infernal’

Florin Busuioc, avertisment crunt către șoferii din România. Ce se va întâmpla: ‘O să fie infernal’
Florin Busuioc a comentat vremea si vremurile

Florin Busuioc a venit azi în emisiunea lui Cătălin Măruță unde a spus cum va fi vremea, dar a comentat și vremurile, ca de fiecare dată. Iată ce ne așteaptă din punct de vedere meteorologic în acest weekend. Totodată, Busu a dat și un avertisment pentru șoferi.

Florin Busuioc, avertisment crunt către șoferii din România

Florin Busuic a spus cum va fi vremea în zilele următoare, dând și un sfat pentru șoferi.

”Astazi e soare, dar mâine nu știu dacă mai e chiar așa, pentru că în S si E Romaniei avem nori, iar asta inseamnă burniță sau ploaie slabă. Eu nu am zis ca e urât toată ziua, o sa fie cam cu ceață, probabil o să fie mai târziu. Mâine în București sunt 11 grade, duminică 9 grade. Mergeți și începeți să schimbați cauciurile la mașini că o să fie cozi infernale”, a spus Busu.

Întrebat de Cătălin Măruță dacă autoritățile vor fi surprinse și în acest an de zăpadă, răspunsul lui Busu a fost:

”Nici vorba, autoritățile nu au fost luate prin surprindere de iarna, ele mimează surprnderea, pentru ca nu au soluții pentru asta, pentru ca sunt varză, nu iși fac treaba. Mi-e si rau sa vorbesc, sunt oameni care traiesc la limita bunului simt pentru ca niște autoritati dezaxate, cum sa nu ii dai alauia apa calda si caldura. Parca suntem pe vremea pe impuscatului, un pic chiar mai rau”, a fost reacția lui Busu.

Florin Busuioc a comentat și vremurile

În continuare Busu a comentat și ”vremurile„, iar o știre pe care a comentat-o a fost cazul de la Blaj, acolo unde stadionul a fost reabilitat pentru 260.000 de euro, dar pista de atletism nu respectă normele pentru organizarea competițiilor de profil, fiind pătrată.

”Cum sa faci ma pista patrata, esti nebun la cap, ea nu trebuie sa fie un oval… Ce conteaza ca e pentru amatori? In general, atletii sunt amatori. Babuinul ală de primar. Doamne ferește-ne. Este o prosteală fara margini, este ca terenul ala de fotbal în pantă”, a zis Busu.

De asemenea, o altă știre care i-a atras atenția lui Busu a fost despre parcarea care a fost construită în jurul a șapte morminte. Celebrul actor a spus:

”Cand vii tu la cimitir sa iti vezi mortul drag nu trebuie sa parchezi masina undeva? Asta se intampla numai la noi, este ca aia in Caracal – brutaria pe strada Foamei. Astea sunt niste aberații. (…) Cat de uscat sa fie ala care a facut parcarea asta?”, a spus Busu, în ediția de azi a emisiunii La Măruță.