Florin Busuioc, derapaj în fața lui Cătălin Măruță: ‘Babuinul ăla de primar’

Florin Busuioc, derapaj în fața lui Cătălin Măruță: ‘Babuinul ăla de primar’
Florin Busuioc comenteaza vremea si vremurile

Florin Busuioc a fost invitat în ediția de azi a emisiunii la Măruță, unde, ca de obicei, aduce vești despre vreme și comentează, în manieră proprie, vremurile.

Florin Busuioc: ” Parcă suntem pe vremea pe împușcatului”

Întrebat de Cătălin Măruță dacă autoritățile vor fi surprinse și în acest an de zăpadă, răspunsul lui Busu a fost:

”Nici vorba, autoritățile nu au fost luate prin surprindere de iarna, ele mimează surprnderea, pentru ca nu au soluții pentru asta, pentru ca sunt varză, nu iși fac treaba. Mi-e si rau sa vorbesc, sunt oameni care traiesc la limita bunului simt pentru ca niște autoritati dezaxate, cum sa nu ii dai alauia apa calda si caldura. Parca suntem pe vremea pe impuscatului, un pic chiar mai rau”, a fost reacția lui Busu.

Cum a comentat Busu ”vremurile„

Busu a fost invitat să comenteze și știrile. Despre cazul mecanicului de tren din Japonia care și-a dat în judecată angajatorul după ce a fost amendat pentru o întârziere de 1 minut, Busu a zis:

”Acest mecanic de tren cred ca nu a facut intarzierea din cauza lui, s-a produs din cauza extrema, am eu convingerea asta. Ei sunt foarte constiinciosi, la noi nu intarzie nimic. Noi am intarziat mereu sa facem ceva cu viata noastra, cu autostrazi, cu cladiri, teatre. Ne-am cam lasat pe mana unor intarziati mintal, cam asta e problema.”, a zis Busu.

O altă știre pe care a comentat-o a fost cazul de la Blaj, acolo unde stadionul a fost reabilitat pentru 260.000 de euro, dar pista de atletism nu respectă normele pentru organizarea competițiilor de profil, fiind pătrată.

”Cum sa faci ma pista patrata, esti nebun la cap, ea nu trebuie sa fie un oval… Ce conteaza ca e pentru amatori? In general, atletii sunt amatori. Babuinul ală de primar. Doamne ferește-ne. Este o prosteală fara margini, este ca terenul ala de fotbal în pantă”, a zis Busu.

O altă știre care i-a atras atenția lui Busu a fost despre parcarea care a fost construită în jurul a șapte morminte. Celebrul actor a spus:

”Cand vii tu la cimitir sa iti vezi mortul drag nu trebuie sa parchezi masina undeva? Asta se intampla numai la noi, este ca aia in Caracal – brutaria pe strada Foamei. Astea sunt niste aberații. (…) Cat de uscat sa fie ala care a facut parcarea asta?”, a spus Busu, în ediția de azi a emisiunii La Măruță.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI