Ce mesaj a primit Florin Busuioc în direct, la Cătălin Măruță: ”Așa e, are dreptate!” De ce a râs copios soțul Andrei de el

Ce mesaj a primit Florin Busuioc în direct, la Cătălin Măruță: ”Așa e, are dreptate!” De ce a râs copios soțul Andrei de el
Florin Busuioc, surprins de un admirator. Ce i-a transmis

Florin Busuioc este cunoscut de foarte mulți români, așa că acesta a primit foarte multe mesaje în direct în emisiunea lui Cătălin Măruță. Totuși, un anumit comentariu i-a atras atenția cunoscutului Busu, iar acesta i-a dat dreptate admiratorului său cu privire la un aspect din viața lui.

Florin Busuioc, surprins de un mesaj primit în direct de la un admirator

Florin Busuioc a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a discuta, așa cum face săptămânal, despre cele mai neobișnuite știri din ultima perioadă, dar și pentru ca românii să afle cum o să fie vremea în perioada următoare. Totuși, el nu se aștepta la ce mesaj avea să îi trimită un admirator.

Cunoscutul Busu este apreciat de români, însă un fan de-al său i-a explicat că s-a îngrășat în ultima perioadă printr-un mesaj citit în direct chiar de Cătălin Măruță. Starul de la Pro TV i-a dat dreptate și a mărturisit că nu a mai făcut sport așa de des în ultima perioadă.

„Florin Busuioc: Așa e, are dreptate! M-am îngrășat și nu știu dacă o să slăbesc, o să încerc, dar îmi e foarte greu.

Cătălin Măruță: De ce?

Florin Busuioc: Sunt babuin. Dă-mi o mașină și îl găsesc pe Joe Biden. Nu pot, nu am ce să fac. Am început să fac la un moment dat sală. Făceam bandă o oră și exerciții. S-a zis cu sala pentru că omul cu care mergeam nu are certificat și nu poate să meargă.

Florin Busuioc: Nu mă mai duc nici eu. M-am îngrășat din cauza mea, pentru că, repet, sunt un babuin.”, au zis Cătălin Măruță și Florin Busuioc.

Florin Busuioc, reacție dură în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce l-a supărat

De asemenea, Florin Busuioc a discutat și despre o știre care a luat cu asalt internetul. O angajată la IKEA a fost mușcată de un scorpion care se afla într-o cutie de banane, astfel că a fost nevoie ca aceasta să fie transportată la spital și îngrijită de medici.

„La mall Băneasa, unde au ei sediul, o doamnă care lucra la bucătărie la restaurantul unui magazin de mobilă, că au și restaurant și babuinii se duc special duminica acolo. Te duci să mănânci la restaurantul magazinului de mobilă? Dă-o încolo de treabă.

Femeia a găsit un scorpion, a fost și înțepată. Au dat telefon la medici, au dus-o la spital, iar colegii ei au prăpădit scorpionul, l-au omorât. Dar Protecția Animalelor știe? Că soția mea e scorpioancă, nu poți să omori scorpionul cu una cu două, e greu de omorât.

Cine putea să pună scorpionul în lada cu banane? Nu cred că a venit din Argentina cu scorpionul.”, a zis Florin Busuioc.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI