Florin Busuioc, avertisment crunt pentru români după ce Facebook a căzut. Ce trebuie să facă toți, urgent

Florin Busuioc este celebru pentru rubrica „Meteo” prezentată la PRO TV, dar și pentru personalitatea sa amuzantă. Nu de puține ori, în emisiunile la care este invitat spune glume, prostii sau are un limbaj mai colorat. În cea mai nouă apariție TV, vestitul actor a lansat un avertisment dur după ce Facebook a picat recent. Tuturor ar trebui să ne dea de gândit!

Florin Busuioc le atrage atenția românilor, după ce Facebook a picat

Data de 4 octombrie 2021 este ziua în care s-a prăbușit internetul: Facebook, Instagram, WhatsApp. Amazon Web Services nu a funcționat ceva timp, împreună cu rețelele de telefonie mobilă AT&T, T-Mobile și Verizon. Pe acest subiect, Florin Busuioc și-a dat cu părerea despre problemele întâmpinate de utilizatorii de internet și a lansat un avertisment crunt. Ce trebuie să facă urgent toată lumea. Este vorba despre banii lor.

Celebrul prezentator TV a aruncat o bombă în direct

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, din 8 octombrie, Florin Busuioc a aruncat bomba în direct. Celebrul prezentator al rubricii „Meteo” de la Pro Tv a făcut câteva recomandări, după ce faimoasele rețele de socializare Facebook și Instagram au căzut. Nu a mai funcționat nici aplicația WhatsApp.

„Să vă pregătiți cu toții să nu cadă cumva tot sistemul de internet. Eu zic să vă pregătiți, să vă luați niște bănuți lichizi în casă. Nu o să mai meargă sistemul bancar, nu o să mai scoateți de pe card, nu o să mai puteți plăti cu cardul. Zic așa…

Gândiți-vă puțin la treaba asta. E posibil să se întâmple acest lucru, la un moent dat.”, a precizat Florin Busuioc în emisiunea lui Măruță, de vineri, 8 octombrie.

Busu’ s-a enervat în emisiunea lui Cătălin Măruță

Tot legat de haosul pe care l-a creat Facebook, după ce utilizatorii nu s-au mai putut conecta la faimoasa rețea de social media, Busu’ s-a arătat șocat de gestul unui român care a sunat la 112, pentru că nu a mai putut da de soție pe Facebook. Vedeta PRO se întreabă cum este posibil să suni la numărul unic de urgență, pentru o situație banală. Nu era mai bine să o sune normal pe telefon?, se întreabă acesta.

„Cum să suni, mă, la 112 pentru că nu poți să dai de soție pe Facebook? Bă, câtă minte să ai, măi băiatule? Tu ești dependent de Facebook, măi omule?! Nu poți să o suni normal pe telefon? Eu nu am înțeles”, a spus vedeta în emisiune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI