Florin Busuioc anunță urgia în România. Temperaturi și fenomene groaznice în toată țara

Florin Busuioc anunță urgia în România. Temperaturi și fenomene groaznice în toată țara
Florin Busuioc anunță urgia în România

Florin Busuioc a venit azi în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a adus detalii despre cum va fi vremea în acest weekend, dar și la începutul săptămânii viitoare. Busu, așa cum îl știe o țară întreagă, a anunțat că vremea se răcește, vântul își face resimțită prezența în aproape toată țara, iar temperaturile scad semnificativ.

Florin Busuioc anunță urgia în România

Busu a venit, ca în fiecare ediție de vineri a emisiunii La Măruță, ca să vorbească despre cum va fi vremea în weekend și în săptămâna care urmează. Prezentatorul rubricii Meteo de la Știrile PRO TV i-a spus lui Măruță, dar și tuturor telespectatorilor, la ce fenomene meteo să se aștepte în zilele care urmează. Potrivit prognozei anunțate de Busu, temperaturile scad dramatic, vântul bate cu putere, iar la munte sunt anunțate și ninsori.

„Vremea e vai de capul ei, că se cam răcește, mâine avem de la -6 grade, la -3, vântul bate ca nebunul. La munte, bate cu 100 km pe oră. La mare e posibil să fie un pic de lapoviță, nu prea e de plajă.

Poimaine acealeasi grade, în continuare ninge la munte. E posibil sa fulguiască trecător dumincă, după care ziua de luni aduce temperaturi și mai mici, -9 grade, la București avem 0 grade, marți avem -7 grade”, a spus Florin Busuioc la Pro TV.

Vremea în săptămâna 24.01.2022 – 31.01.2022

Potrivit ANM, vremea săptămâna viitoare aduce valori termice mai coborâte decât cele specifice pentru data la care ne raportăm, în regiunile intracarpatice, precum și în extremitatea de sud-est a țării, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în zonele montane.

Apoi, în restul teritoriului, temperaturile medii se anunță apropiate de cele normale pentru acest interval. În ce privește regimul pluviometric al acestei săptămâni, el se anunță a fi deficitar în regiunile sudice și sud-estice, precum și local excedentar la munte, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Vremea în săptămâna 31.01.2022 – 07.02.2022

Temperaturile medii sunt ușor mai ridicate decât cele specifice intervalului de referință, în regiunile sudice și estice, iar în rest, acestea vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, probabil ușor mai coborâte, local, în centru și la munte.

În ce privește cantitățile de precipitații, ele vor avea o tendință deficitară în regiunile estice, sudice și vestice, iar în rest sunt anunțate a fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

În ce privește prognoza meteo pentru București, ANM a anunțat că mâine temperaturile sunt fi în scădere, valorile maxime situându-se în jurul a 5 grade, iar cele minime de -6…-4 grade, mai scăzută în zona preorășenească, mai exact, spre -8 grade.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI