Cât vrea Florin Busuioc să mai rămână la Pro TV. Anunțul făcut de vedeta de la meteo

Cât vrea Florin Busuioc să mai rămână la Pro TV. Anunțul făcut de vedeta de la meteo
Cât și-a propus Busu să mai rămână la rubrica de meteo?

Florin Busuioc a vorbit despre cariera sa și despre cât mai are de gând să fie prezent pe micile ecrane. Ce spune celebrul prezentator de la rubrica meteo? Iată anunțul îndrăgitului moderator! Fanii au fost surprinși de cele spuse.

Florin Busuioc, planuri pentru carieră: cât mai vrea să rămână la Pro TV?

Florin Busuioc este unul din cei mai longevivi și iubiți prezentatori de la rubrica meteo de la noi. Românii primesc veștile despre vreme de la el de peste 15 ani, dar fanii săi îl îndrăgesc și pentru talentul impresionant în actorie. Acesta a vorbit recent despre retragerea din televiziune, lucru pe care unii abia dacă îl concep.

Celebrul actor a trecut prin momente extrem de dificile în anul 2018, an în care a îngrijorat pe toată lumea din cauza stării sale de sănătate. Florin Busuioc a suferit un infarct în timp ce se afla pe scena teatrului din Craiova.

A urmat o perioadă grea de recuperare, dar vedeta și-a revenit și și-a reluat activitatea. Cu toate astea, el nu se gândește să se menajeze și să renunțe la marile sale pasiuni – televiziunea și teatrul. Busu a mărturisit că nu crede că va ieși vreodată la pensie cu totul, deși vârsta i-ar recomandat acest lucru.

„Eu nu cred că voi ieși vreodată la pensie cu totul, adică teatrul n-o să-l las niciodată și asta, Slavă Domnului, pentru că roluri de bătrâni există în teatru și pot să joc și după 65 de ani.

Dacă o să ies la pensie de la televiziune, poate că o să mă mai țină pe aici… că poate li se pare că zic bine vremea și nu mă dau chiar afară. (râde – n.r.). Sunt ceva ani, vreo 15-16 ani de Pro TV… Eu trag nădejde să rămân cât mai mult în povestea asta și să nu fie nevoie să mă retrag”, a spus Florin Busuioc, pentru ciao.ro.

„Am încercat”

Stilul său de viață s-a schimbat din momentul în care a făcut infarct, iar prezentatorul s-a văzut nevoit să facă anumite modificări pentru a-și îmbunătăți viața, dar nu foarte mari.

„Am încercat, din când în când, să țin un regim, nu prea îmi iese asta cu regimul, am mers și la sală o perioadă. De vreo lună n-am mai fost, dar o să reiau sala, o să mă duc din nou la sală.

Însă nu pot să zic că mi-am schimbat foarte tare stilul de viață. Am încercat și să merg mai mult pe jos, dar nu prea sunt obișnuit și atunci mi-e greu să ies din zona mea de confort”, a precizat Busu.