Florin Busuioc, adevărul despre facturile uriașe primite de români. Cine trebuie să le plătească, de fapt: „Nu e normal”

Florin Busuioc, adevărul despre facturile uriașe primite de români. Cine trebuie să le plătească, de fapt: „Nu e normal”
Ce a spus Florin Busuioc despre facturi

Mulți români au avut de suferit în momentul în care și-au dat seama că au primit facturi pentru utilități extrem de scumpe. Începutul anului 2022 nu a fost chiar așa de bun pentru numeroase persoane. Iată că Florin Busuioc s-a decis să discute despre acest subiect extrem de important!

Ce a spus Florin Busuioc despre facturile pe care le-au primit românii

Veștile triste despre facturi au ajuns și la urechile lui Florin Busuioc, care a avut vorbe dure de spus în legătură cu această problemă. Busu a explicat că există români care au de achitat sume și de 10 ori mai mari de plătit. Acesta este de părere că statul trebuia să intervină la timp.

„Am înțeles că sunt oameni care au primit facturi de 10 ori mai mari. Statul trebuia să regleze treaba asta, nu a intervenit la timp sau deloc.

Aceste facturi enorme pe care le au de suportat oamenii trebuiau suportate de către statul român. Înțeleg că noi producem gaze naturale.

În loc să le taxăm la alte prețuri, luăm de la Gazprom cu preț mai mic decât prețul gazelor noastre. Păi nu e normal.”, a zis Florin Busuioc în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Cum o să fie vremea meteo. Busu a făcut anunțul

Florin Busuioc i-a bucurat enorm pe români. Acesta a punctat că vremea începe să se încălzească în weekend, astfel că mulți pot să înceapă să își facă planuri pentru a se bucura de temperaturile mai ridicate! Totuși, vântul o să le dea bătăi de cap tuturor.

„Se dezmorțește vremea în weekend. Azi am avut 11 grade la Pitești. Ieri noapte a fost frig, da. Mâine dimineață o să fie vreo 2 grade. Se îmblânzește vremea și noaptea. Mâine avem 7-8-9 grade.

Marți intrăm iar într-un proces de răcire. Astăzi, până mâine dimineață la ora 10, e un cod portocaliu de vânt nervos rău pe Meridionali și Carpații de Curbură. Zăpada o să fie troienită.

Mare atenție, dacă vă duceți pe munte, vizibilitatea este redusă rău. Ideea e că se mai încălzește. Nu, nu memorez totul înainte. Am văzut harta și comunicatul. Nu e atât de mare lucru, se poate ține minte, nu e dificultate.

Vântul o să bată mâine până seara tare, după aceea se potolește. Marți iar începe vântul să bată rău de tot. Precipitații nu prea sunt. Da, vântul amplifică senzația de frig.”, a spus Florin Busuioc.

Astfel, românii o să se bucure enorm de faptul că vremea o să se încălzească pentru câteva zile! Temperaturile din ultima perioadă nu au fost chiar așa de blânde, așa că mulți au sperat că situația o să se schimbe radical. Totuși, începând de marți, frigul revine în termometre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI