Florin Busuioc, anunț crunt despre prăpădul care vine peste România: „Grindina și vijelii, cantități de apă serioase”

Florin Busuioc, anunț crunt despre prăpădul care vine peste România: „Grindina și vijelii, cantități de apă serioase”
Florin Busuioc, anunț crud despre prăpădul care vine peste România:

Florin Busuioc a spus cum va fi vremea în următoarele zile. Prezentatorul de la meteo a anunțat că vin ploi furtunoase, cu vijelii și grindină. Prezentatorul rubricii meteo din cadrul Știrilor Pro TV a fost prezent în emisiunea La Măruță, ca în fiecare zi de vineri, unde a comentat Vremea și Vremurile.

Florin Busuioc, anunț crud despre prăpădul care vine peste România

Florin Busuioc a anunțat la ce trebuie să ne așteptăm din partea vremii.

„În noaptea asta plouă rău de tot, cu grindină și vijelii, mai ales pe deal și la munte, cantități de apă serioase, până dimineața la ora 6.00 e valabil codul. Există niște măsurători care nu știu cum se fac, dar știu că se fac aceste măsurători, iar 40 l este o cantitate de mare, pentru că ea se strânge într-un timp scurt, o oră – o oră și jumătate.

Vântul bate cu 65-70 km pe oră, este o problemă și asta. Duminică e superb. Luni, la fel, marți la fel, mâine până în 29 de grade, duminică până în 31, luni, până în 32, apoi temperaturile cresc și mai mult. Acum, urmează să plouă și la București, o sa fie și grindină”, a declarat Florin Busuioc în emisiunea La Măruță.

Florin Busuioc a comentat „vremurile”

Florin Busuioc a fost atent și la „vremuri”, așadar a comentat cele mai noi știri care au circulat în presă, în ultimele zile. Un caz trecut pe sub „lupa” lui Florin Busuioc a fost și acela în care anchetatorii au descoperit o reţea ilegală de permise după o reţetă nouă, la Braşov. Acolo, pentru candidaţii la proba scrisă în sală erau băgaţi sufleori, iar totul se făcea cu sprijinul instructorilor auto.

„Cât de babuin să fii sa nu inveti la un examen si sa dai 5000 de euro pentru asta. La teatru este meseria asta, nu prea se mai practica, nu prea se mai face, am avut si eu sufleori, am uitat si eu replici”, a spus Florin Busuioc.

O altă situație care i-a atras atenția lui Busu a fost și geamandura în formă de cruce de la Marea Neagră, pe care este scris și numărul morților înecați.

„E sinistru, mai există așa ceva în lumea asta? Dacă salvamarii nu vor să le folosească, nu ar trebui să îi credem pe ei, să ii intrebam de ce nu sunt de acord. Sinistră e și mașina zdrobită pusă de politie pe margine, ca sa sperie soferii”, a spus Florin Busuioc.