Cum a ajutat-o Florin Busuioc pe Iulia Pârlea la Pro TV. Ce a făcut chiar în ziua în care a dat proba de angajare

Cum a ajutat-o Florin Busuioc pe Iulia Pârlea la Pro TV. Ce a făcut chiar în ziua în care a dat proba de angajare
Cum a ajutat-o Florin Busuioc pe Iulia Parlea la Pro TV. Ce a facut chiar in ziua in care a dat proba de angajare

Iulia Pârlea este noua prezentatoare a rubricii meteo de la PRO TV. Frumoasa brunetă a mărturisit că a avut multe emoții în prima zi de muncă. Cum a ajutat-o Florin Busuioc să se acomodeze mai repede. Ce a mărturisit vedeta de la PRO TV. Fanii au fost surprinși.

Iulia Pârlea, despre cum e să prezinți rubrica meteo la PRO TV

Are 36 de ani și a devenit, recent, noua prezentatoare meteo de la PRO TV. Iulia Pârlea vorbește cu entuziasm despre noul ei loc de muncă, acolo unde s-a bucurat de tot sprijinul lui Florin Busuioc, pe care l-a considerat mentorul său.

„Este bine la PRO TV. M-am adaptat repede cu ajutorul colegilor, care m-au încurajat din prima secundă. Trebuie să recunosc, însă, că am avut emoții mari, presiunea brandului PRO și-a spus cuvântul.

Să fac parte din echipa Știrilor PRO TV mi-a dat o mai mare încredere în mine, atât profesional, cât și personal.

Am fost sunată să vin să dau o probă, care a constat fix în ceea ce fac acum la „Vremea. Nu a fost atât de simplu pe cât mă așteptam. Nu mai prezentasem rubrica Meteo, mă simțeam stângace chiar dacă eram obișnuită cu tot ce ține de televiziune.

Prima dată când m-am uitat la wall-ul din spatele meu, m-a luat amețeala. (râde) A fost o mare provocare, dar am acceptat-o cu brațele deschise.”, a declarat frumoasa vedetă, în exclusivitate pentru viva.ro.

„El este unic, nu îi pot lua locul. Suntem o echipă!”

Iulia Pârlea mărturisește că ea și Busu formează o echipă de nota 10 la PRO TV. Vedeta a povestit că Florin Busuioc a fost acolo, în prima ei zi, și a susținut-o ca un adevărat coleg.

„Știu că Busu este foarte iubit de telespectatori. El este unic, nu îi pot lua locul. Suntem o echipă. Busu m-a ajutat foarte mult încă de la început!

În ziua în care am dat proba, el era acolo și m-a încurajat. Mi-a spus să nu mă tem de nimic, pentru că totul se învață. Acum suntem buni colegi, el este mereu pus pe glume și ne binedispune pe toți.

Nu sunt meteodependentă, chiar deloc. Îmi plac toate anotimpurile, fiecare are farmecul lui. Eu sunt născută toamna, pe mine nu mă deranjează când plouă, de exemplu.”, a completat Iulia Pârlea pentru sursa citată.