Alertă meteo pentru București. Florin Busuioc face anunțul șoc despre vreme: ‘Furtuni și grindină’

Alertă meteo pentru București. Florin Busuioc face anunțul șoc despre vreme: ‘Furtuni și grindină’
Florin Busuioc, detalii despre vreme

Florin Busuioc vine cu detalii despre vremea de pe tot teritoriul țării noastre. Multe zone sunt afectate de ploi care nu sunt specifice perioadei. Cu toate astea, avem parte și de soare și un cer senin în unele momente ale zilei. De asemenea, românii se bucură totuși de temperaturi mari în câteva zone. ,,Descărcări electrice, furtuni, poate să fie și grindină”, a detaliat celebrul prezentator de le rubrica meteo.

Florin Busuioc, anunț despre vreme: alertă meteo în București

Cunoscutul prezentator al rubricii meteo de la Pro TV a adus noi detalii despre vreme. Acesta a acceptat din nou invitația în cadrul emisiunii ,,La Măruță”, acolo unde a venit cu noi vești pentru români.

Mulți dintre fanii săi așteaptă nerăbdători amănuntele specialistului pentru vremea din zilele care vor urma. Din păcate, trecem printr-o perioadă plină de ploi care nu sunt specifice perioadei în care ne aflăm.

Mai exact, cei care locuiesc în Capitală trebuie să se aștepte la averse puternice în această noapte. De asemenea, își fac simțită prezența și fenomene precum: descărcări electrice, furtuni și grindină.

Instabilitatea se extinde chiar de mâine în special în jumătatea de nord a teritoriului României. Cetățenii din București trebuie să fie atenți și în dimineața primei zile din weekend.

Ar putea să fie și căderi de arbori, susține Busu. Cel din urmă a specificat că vremea în această perioadă este o adevărată surpriză. Cu toate astea, toți oamenii trebuie să știe că în iunie vor fi cele mai multe ploi.

,,Vremea e o adevărată surpriză pentru că astea nu sunt ploi specifice lunii mai”

,,În noaptea asta vin ceva ploi în București, în a doua parte a nopții, spre dimineață. Vom avea ploi de vară cu descărcări electrice, furtuni, poate să fie și grindină. Instabilitatea se extinde mâine pe jumătatea nordică a țării și pe la munte.

Deja a început să plouă zdravăn în unele locuri, după care ploile se mută pe sudul țării, iar mâine avem o zi destul de complicată chiar și în București pentru că avem furtuni și căderi de grindină. Pot să fie căderi de arboi…se poate întâmpla.

Vremea e o adevărată surpriză pentru că astea nu sunt ploi specifice lunii mai, ci lunilor de vară. Iunie e cea mai ploioasă lună din an, dar nu e o lună cu ploi dezmățate, dezorganizate. Poimâine mai scad un pic temperaturile, luni cresc din nou și marți e tot cald. Duminică și luni sunt niște zile mai liniștite’ – Busu’