Fiul lui Ștefan Bănică Jr., colaborare inedită cu o superbă domnișoară. Tatăl ei e celebru în România

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., colaborare inedită cu o superbă domnișoară. Tatăl ei e celebru în România
Andreea Marin a dat like unei poze în care apare iubita lui Radu, fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Surpriză de proporții mari în showbizul românesc. Radu Ștefan Bănică, fiul fiul juratului de la X Factor România a pregătit o colaborare incredibilă cu fiica unuia dintre cei mai celebri artiști din România. Despre cine este vorba. Fanii sunt în extaz.

Fiul lui Ștefan Bănică, colaborare inedită cu o superbă domnișoară

Radu Ștefan Bănică este unul dintre cei mai apreciați tineri artiști ai României. Fiul rockstarului Ștefan Bănică a câștigat inimile a milioane de români după ce a acceptat invitația celor de la Antena 1 de a participa la cel mai recent sezon Te Cunosc De Undeva, unde concurentul se bucură de privilegiul de a fi unul dintre preferații publicului.

Este tânăr, chipeș, educat și talentat, iar, recent, presa a aflat că Radu face echipă bună cu Daria Crișan, fiica celebrului artist Cătălin Crișan. Cei doi sunt de aceeași vârstă și urmează cursurile aceleiași facultăți din București. Pentru că împart aceeași pasiune pentru scenă, talent pe care l-au moștenit de tații lor faimoși, Daria Crișan și Radu Ștefan Bănică sunt colegi la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică. Din postările celor doi tineri de pe rețelele de socializare, se pare că cei doi artiști lucrează împreună la un proiect muzical care promite a fi un adevărat succes.

Chiar dacă are numai 19 ani, concurentul Te Cunosc De Undeva este foarte devotat, responsabil și muncitor, atribute care-i prevăd o carieră strălucitoare, pe viitor. Nici Daria Crișan nu se lasă mai prejos. Fiica lui Cătălin Crișan, de mică, a simțit chemarea scenei. Deși, inițial, a dat admiterea la Medicină, Daria a realizat că drumul ei este unul artistic și s-a reprofilat către UNATC.

Ce relație are Radu cu tatăl său, Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică poartă numele de familie a doi dintre cei mai mari artiști pe care i-a avut, vreodată, România. Concurentul de la Te Cunosc de Undeva a declarat că poartă cu mândrie numele Bănică, ducând mai departe talentul artistic moștenit pe linie paternă, de la tatăl și bunicul său.

Cu toate acestea, tânărul spune că a întâmpinat și anumite dificultăți, când era copil, la școală și a crescut într-un regim puțin mai strict, punându-se accent pe disciplină și educație. Radu este conștient de responsibilitatea care se află pe umerii săi și muncește din greu pentru a fi demn de moștenirea sa artistică.

„E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu.

Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații.

Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac, nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg, iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume”, a declarat Radu Ștefan Bănică, acum ceva timp, pentru viva.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI