Ce relație este între Ștefan Bănică jr. și fiul său. Radu a povestit prin ce a trecut

Ce relație este între Ștefan Bănică jr. și fiul său. Radu a povestit prin ce a trecut
Relatia dintre Stefan Banica si fiul sau

Radu Ștefan Bănică este fiul lui Ștefan Bănică și concurent acum la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Radu Ștefan a vorbit despre relația sa cu tatăl lui, dar a spus că a simțit pe umeri și o oarecare presiune a numelui.

Ce relație este între Ștefan Bănică jr. și fiul său

Radu Ștefan Bănică a vorbit și despre sfaturile pe care i le-a dat tatăl acestuia în carieră.

”E o mândrie, pentru mine, să port acest nume celebru, dar, în același timp, reprezintă și o mare responsabilitate. Cu siguranță, o să am de muncit de trei ori mai mult, dar asta nu mă va opri să urmez aceeași carieră ca tatăl și ca bunicul meu”, a mărturisit Radu Ștefan.

De altfel, Radu Ștefan a spus că nu e deloc ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică. Iată de ce:

”Nu este ușor să fii fiul lui Ștefan Bănică și mulți nu realizează faptul acesta. De mic a trebuit să știu să mă comport și să mă cenzurez în anumite situații. Nu pot să fac lucruri pe care prietenii mei le fac, nu pot să merg întotdeauna în locuri în care prietenii mei merg, iar mulți dintre foștii profesori și colegi nu mi-au făcut viața ușoară în școală tocmai pentru că port acest nume„, a spus Radu Ștefan care a menționat și un sfat pe care i l-a dat tatăl său în cariera pe care vrea să o facă în actorie:

Ce sfat i-a dat Ștefan Bănică fiului său

”Un sfat important pe care mi l-a dat tata în legătură cu meseria pe care vreau s-o fac este să am grijă să nu fiu pe scenă o formă fără conținut„, a spus acesta.

Radu Ștefan a rememorat și unul dintre cele mai importante momente trăite alături de tatăl lui, și anume, concertul important pe care l-a avut pe scena Sălii Palatului.

Momentul din concertul de Crăciun din 2019, alături de tata, pe scena Sălii Palatului, a fost unic pentru mine, cu o încărcătură emoțională aparte, un moment pe care nu-l voi uita niciodată. Da, sunt deschis să mă ajute, dar, în principal, încerc să mă descurc de unul singur, a spus Radu Ștefan Bănică într-un interviu pentru Viva.ro.

Radu Ștefan Bănică face o treabă extraordinară la Te cunosc de undeva. recent, acesta a intrat în pielea personajului Loredana Groza, interpretând melodia Zig Zagga, uluind juriul.

”Impresionant, într-adevăr! Mă uit la tine și mă gândesc la fetițele mele, să mă moștenească și ele pe mine, puțin mai mult așa, cum și tu îl moștenești pe tatăl tău. Sunt geloasă! Deci îmi place foarte mult de tine! Într-adevăr, ești revelație și atât de tânăr încât să o interpretezi pe Loredana, ”the queen”, care are o energie debordandă și mai ales pe piesa asta. Ai fost 1 la 1. Nici măcar nu l-am văzut pe Radu”, a spus Andreea Bălan, la finalul momentului lui Radu Ștefan Bănică.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI