Fiul lui Ștefan Bănică jr., momente fabuloase la Antena 1. Ce a făcut Radu

Fiul lui Ștefan Bănică jr., momente fabuloase la Antena 1. Ce a făcut Radu
Fiul lui Stefan Banica, momente spectaculoase la Antena 1

La ediția de sâmbătă seara a emisiunii ”Te cunosc de undeva”, fiului lui Ștefan Bănică Jr., pe nume Radu Ștefan, s-a transformat în artista Loredana Groza. Juriului a rămas fără cuvinte după prestația sa.

Fiul lui Ștefan Bănică jr., momente fabuloase la Antena 1

Astfel, Radu Ștefan Bănică a intrepretat cu succes piesa ”Zig Zagga”, iar pe lângă machiajul și ținuta impresionante, Radu Ștefan a reprodus uimitor momentul artistei. După ce acesta a cântat și a dansat pe scenă, juriul format din Cristi Iacob, Andreea Bălan, Ozana Barabancea și Aurelian Temișan s-a declarat impresionat de momentul oferit de Radu Ștefan, având numai cuvinte de laudă. Mai mult decât atât, Andreea Bălan chiar i-a spus tânărului că este geloasă pe numărul artistic oferit de acesta.

”Impresionant, într-adevăr! Mă uit la tine și mă gândesc la fetițele mele, să mă moștenească și ele pe mine, puțin mai mult așa, cum și tu îl moștenești pe tatăl tău. Sunt geloasă! Deci îmi place foarte mult de tine! Într-adevăr, ești revelație și atât de tânăr încât să o interpretezi pe Loredana, ”the queen”, care are o energie debordandă și mai ales pe piesa asta. Ai fost 1 la 1. Nici măcar nu l-am văzut pe Radu”, a spus Andreea Bălan, la finalul momentului lui Radu Ștefan Bănică.

Ozana Barabancea, cuvinte de laudă la adresa lui Radu Ștefan

Nici Ozana Barabancea nu a trecut cu vederea momentul artistic al acestuia, lăudându-i calitățile vocale și întreaga sa transformare, spunând că are o ”expresivitate de netăgăduit”.

”Mi se pare senzațională prezența ta. Te-ai împiedicat la început, după aceea ai mers. Ai intrat într-un alt ton, dar după aceea ți-ai revenit pe tonalitatea corectă. Îmi place că știi să te aduni în momentele de criză și este foarte important. Este o piesă foarte grea, dar trebuie să recunosc, arăți senzațional și ai o expresivitate de netăgăduit”, a declarat și jurata Ozana Barabancea, la finalul momentului lui Ștefan Bănică Junior.

Radu Ștefan Bănică este primul copil al artistului Ștefan Bănică Junior. El este pasionat de actorie, iar la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, el a venit să își etaleze talentul în muzică. Dar nu este prima dată când Radu Ștefan pășește într-un platou de televiziune. Acesta a mai participat alături de tatăl său la emisiunea ”Chefi la cuțite”, unde au prezentat un preparat gătit de amândoi, dar a participat și într-un concert de Crăciun de-al tatălui său unde a cântat împreună cu el, spre plăcerea publicului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI