Dieta minune a lui Ștefan Bănică jr. Ce face pentru a se menține într-o formă de invidiat

Dieta minune a lui Ștefan Bănică jr. Ce face pentru a se menține într-o formă de invidiat
Care este dieta minune a lui Stefan Banica

La 53 de ani, Ștefan Bănică pare să fi descoperit secretul tinereții veșnice. Ce face pentru a se menține într-o formă de invidiat. Care este secretul juratului de la Next Star și ce alimente consumă pentru a adopta un stil de viață sănătos.

Care este dieta minune a lui Ștefan Bănică 

Ștefan Bănică nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Juratul de la Next Star și X Factor România este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți artiști din România, cu o carieră spectaculoasă de mai bine de 30 de ani în spate și milioane de fani în toate colțurile țării. Cântărețul arată senzațional la 53 de ani și se menține într-o formă de zile mari.

Să fie iubirea principalul ingredient al rețetei sale de succes? Este foarte posibil, având în vedere faptul că Ștefan Bănică trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, alături de familia lui, soția Lavinia Pîrva și cei trei copii ai săi. Care este dieta minune a lui Ștefan Bănică și ce alimente consumă cântărețul pentru a se menține veșnic tânăr.

„Mănânc echilibrat şi mă întreţin. Nu cred în regimuri drastice, în faptul de a-ţi interzice mâncăruri care îţi plac, iar apoi să tânjeşti după ele, nu e o soluţie. Echilibrul în orice ai vrea să faci este extrem de important. Sunt adeptul echilibrului, încerc să mănânc natural şi să mă simt bine în pielea mea”, a declarat Ștefan Bănică pentru okmagazine.ro.

Cum se îngrijește Ștefan Bănică pentru a fi impecabil

Chiar dacă vârsta din buletin începe cu cifra 5, Ștefan Bănică se simte mai tânăr ca niciodată și acest lucru se vede. Balanță veritabilă, artistul este o persoană energică, pentru care echilibrul în viață și armonia sunt foarte importante. Cântărețul spune că este foarte important să te îngrijești.

„Nu ştiu ce înseamnă pentru voi a o lăsa mai moale. Îţi dau un singur exemplu, replica tatălui meu, când i-a recomandat un doctor cardiolog (tatăl meu avea probleme cu inima) să o lase mai moale cu scena: „Dar dumneata, doctore, când operezi, poţi s-o laşi mai moale? Adică să nu te implici foarte tare, să o faci aşa… Sau operezi o dată pe an?

Şi doctorul nu a ştiut ce să-i răspundă. Aşa e şi cu meseria mea. Sigur că trebuie să ai grijă, să te întreţii, pentru că, dacă nu eşti sănătos, nu ai cum să-ţi faci treaba. Cred că trebuie să existe un echilibru. De fapt, asta şi caut.”, a completat cântărețul pentru sursa citată anterior.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI