30 aug. 2023 | 14:55

Fiul lui Reghecampf așteaptă ca tatăl său să îl viziteze de ziua lui de naștere! Anamaria Prodan: „Bebeto nu a vrut” EXCLUSIV

Monden
Fiul lui Reghecampf așteaptă ca tatăl său să îl viziteze de ziua lui de naștere! Anamaria Prodan:
Bebeto asteapta sa fie felicitat de tatal lui la implinirea varstei de 15 ani

Mâine, 31 august 2023, este o zi importantă pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Fiul celor doi va împlini frumoasa vârstă de 15 ani. Weekendul trecut, adolescentul a fost sărbătorit în avans, la Snagov, pentru că de ziua lui se va afla în cantonament.

Bebeto împlinește 15 ani și și-a făcut petrecerea mai înainte. Așteaptă să fie felicitat și de tatăl său, Laurențiu Reghecampf

La petrecere au fost invitați toți colegii lui de echipă. Cu toate acestea, tatăl său nu a fost prezent la petecere. Pentru că mâine este ziua lui de naștere, cu această ocazie, Bebeto speră că tatăl său îl va suna și îi va ura “La mulți ani”.

Într-un interviu exclusiv pentru Playtech Știri, Anamaria Prodan ne-a declarat că antrenorul nu a dat, momentan, niciun semn, însă speră că nu își va dezamăgi, de data aceasta, fiul.

Tortul lui Bebeto

Tortul lui Bebeto

Anamaria Prodan a venit special din America

Bebeto este, acum, adolescent în toată firea! Mâine, 31 august 2023, se împlinesc 15 ani de când Anamaria Prodan l-a adus pe lume pe fiul său, Bebe. Anamaria Prodan s-a întors de curând din SUA, de la sora sa, tocmai pentru a îl celebra pe fiul său, Bebeto, pe numele său real Laurențiu Reghecampf Junior.

“Am petrecut foarte frumos, cu toți colegii de la fotbal, cu toți prietenii, acasă. Și-a făcut el la Snagov, pe lac. A făcut 15 ani, e adolescent, e șeful familiei, are grijă de noi toate, el face planurile. El e șeful în casă. Anul ăsta și-a făcut ziua doar cu băieți, pentru că au jucat tenis de picior, au fost la sală, au jucat fotbal, iar fetele nu prea aveau treabă. În toți ceilalți ani au fost prezente și fetele, dar acum a vrut pe băiețeală.”, ne-a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Fiul Anamariei Prodan așteaptă cu nerăbdare să vorbească cu tatăl său!

Chiar dacă, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat oficial, în luna noiembrie 2022, după 15 ani de căsătorie, impresara a declarat tot timpul că ușa casei sale va fi întotdeauna deschisă pentru fostul său soț, mai ales atunci când este vorba de copii.

„Toată familia l-a sunat pe Bebeto, dar tatăl lui încă nu l-a sunat, probabil o să vină în vizită. Încă nu a dat niciun semn, dar Bebe așteaptă”, ne-a mai spus impresara în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Mesajul emoționant publicat de Anamaria Prodan pentru fiul său!

“Am închis ochii pentru o clipă și deodată un bărbat s-a ridicat acolo unde era băiatul meu. Poate că nu te voi putea purta acum în brațe, dar te voi purta mereu în inima mea. Mi-ai dat atâtea motive să fiu mândru de bărbatul care ai devenit, dar cel mai mândru moment pentru mine este să le spun altora că tu ești fiul meu. Te iubesc acum și pentru totdeauna!”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Capital.ro
Angajații români care vor avea salariu de bază mai mare decât minimum pe economie
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro