Fiica lui Pep Guardiola, apariție incendiară la Ibiza. „Slipul de culoare roz este cam mic”. Presa engleză o bănuiește că ar avea o nouă relație cu un fotbalist – FOTO

de: Sorin Barbu
29 09. 2022

Fiica lui Pep Guardiola „le-a transmis” fanilor săi că nu mai este singură și că iubește din nou. Aceasta este concluzia la care au ajuns jurnaliștii de la „The Sun”, după ce au văzut fotografiile în care Maria apare în costum de baie, în vacanța de la Ibiza, iar un bărbat îi ține mâna pe picior. Imediat au apărut speculațiile că noul iubit ar putea fi un fotbalist.

Fiica lui Pep Guardiola, în costum de baie în vacanța din Ibiza

Fiica lui Pep Guardiola, Maria, se bucură de un succes nebun pe rețele sociale. Fata este frumoasă foc și, în plus, are un tată celebru, așa că presa este cu ochii pe ea. Așa s-a întâmplat și zilele trecute.

Jurnaliștii de la „The Sun” au analizat fotografiile pe care Maria le-a postat din vacanța în Ibiza. Este în costum de baie, iar în cadru apare și o mână de bărbat care ține mâna pe piciorul ei. Ziariștii englezi au remarcat și faptul că „slipul este cam mic”. Dar sigur că nu a fost un reproș, ci doar o constatare. Iar fotografiile au fost făcute pe un iaht, departe de ochii curioșilor.

Maria Guardiola și fotografia care arată că se află într-o relație. Sursa Foto: Instagram

Pe lângă Maria, Pep Guardiola și soția Christina Serra mai au doi copii, pe Marius (19 ani) și pe Valentina (14 ani). Maria are 21 de ani și a fost într-o relație cu Dele Alli, jucătorul naționalei Angliei, împrumutat la Besiktas de Everton. Cei doi s-au afișat împreună de mai multe ori, iar jurnaliștii englezi speculează că ar putea fi vorba chiar de o împăcare. Este adevărat că au precizat că este greu de crezut de vreme ce fotbalistul „face echipă” cu modelul Cindy Kimberly, o brunetă care s-a întâlnit cu Justin Biber și Lewis Hamilton.

Deși Pep Guardiola este considerat unul dintre cei mai mari antrenori din toate timpurile, Maria nu a vrut să practice niciun sport la nivel profesionist. A fost de multe ori la meciurile echipei tatălui său și a „bifat” și petrecerea din vara anului trecut, când Manchester City a câștigat titlul.

„Ce fericire! Patru din ultimele cinci campionate! Sunt foarte, foarte mândră. Ești cel mai bun, pentru totdeauna”, a fost mesajul Mariei, fata cea mare a lui Guardiola, conform Mundo Deportivo.

Sursa Foto: Facebook

Vezi aici cum arată Paige Spiranac, o fostă jucătoare de golf considerată cea mai sexy femeie din lume (GALERIE FOTO)

Vezi aici cine este fosta jucătoare de tenis care vrea să-i calce pe urme lui Paige Spiranac (GALERIE FOTO)

Vezi aici cum arată cea mai frumoasă atltetă din lume (GALERIE FOTO)

Vezi aici unde își petrece vacanța cea mai frumoasă jucătoare de fotbal din lume (GALERIE FOTO)