01 sept. 2022 | 15:43

„Cea mai frumoasă fotbalistă din lume” a aprins internetul. Fotografia din jacuzzi prin care și-a impresionat fanii – GALERIE FOTO

Monden
„Cea mai frumoasă fotbalistă din lume” a aprins internetul. Fotografia din jacuzzi prin care și-a impresionat fanii - GALERIE FOTO

Ana Maria Markovic are 22 de ani și este considerată „cea mai sexy fotbalistă din lume”. Din poze se vede clar că cei care îi spun așa nu au greșit foarte tare. Jucătoarea știe că arată foarte bine așa că își răsfață fanii, de pe rețele sociale, cu fotografii care de care mai atrăgătoare. Acum se află în vacanță, într-un loc ideal pentru relaxare și ședințe foto spectaculoase. Și nu a pierdut deloc timpul.

„Cea mai sexy fotbalistă din lume”, poze din vacanțe pentru fanii de pe rețele sociale

„Cea mai sexy fotbalistă din lume” profită din plin de vacanță și se relaxează în Sveti Klement, o insuliță croată aflată pe coasta Dalmației și se distrează de minune, după cum au aflat jurnaliștii din zonă. Ana Maria Markovic a postat pe rețele sociale mai multe fotografii.

În una dintre ele este în costum de baie, în jacuzzi, iar în alta este îmbrăcată în rochie se seară și este pregătită pentru o petrecere. Fanii au fost încântați și au lăudat-o, dar i-au transmis că vor să vadă mai mult de la ea și pe terenul de fotbal.

Ana Maria Markovic, întrebată dacă îi place titulatura de „cea mai sexy fotbalistă din lume”

Ana Maria Markovic are 22 de ani și se află contract cu formația elvețiană Grasshopper, dar joacă și în naționala Croației. De curând a acordat un interviu în care a recunoscut că este încântată că fanii și jurnaliști o consideră frumoasă. Expresia „cea mai sexy fotbalistă din lume”, i-a adus însă o mulțime de neplăceri.

„Îmi plac articolele în care sunt numită cea mai frumoasă fotbalistă sau una dintre cele mai frumoase pentru că mă face fericită să aud acest lucru. Dar cele în care sunt descrisă drept cea mai sexy fotbalistă… Nu-mi plac. Mai ales din cauza familiei. Cred că trebuie să ai grijă ceea ce scrii despre oameni.

Dar, per total, nu a fost chiar așa grav. Mulți oameni mi-au scris pretinzând că sunt impresari, dar știam exact ce vor de la mine. Nu m-au văzut niciodată jucând fotbal și judecă doar din prisma aspectului fizic. E mare păcat”, a declarat Ana Maria Markovic, potrivit SportBible.

Fotbalista s-a născut la Split și a fost selecționata în naționala Croației, unde a disputat cinci partide și a reușit un gol. În luna aprilie 2022, Markovic a evoluat împotriva naționalei feminine a României în preliminariile Cupei Mondiale din 2023. Sportivele noastre s-au impus în deplasare cu 1-0.

Vezi aici din ce faci bani „cea mai sexy femeie din lume”, fostă jucătoare de golf (FOTO).

Parteneri