„Cea mai frumoasă atletă din lume”, apariție spectaculoasă la Campionatele Europene. Ce mesaje i-au transmis fanii – GALERIE FOTO

„Cea mai frumoasă atletă din lume”, apariție spectaculoasă la Campionatele Europene. Ce mesaje i-au transmis fanii - GALERIE FOTO
Alica Schmidt, cea mai frumoasă atletă din lume, s-a oprit în semifinalele Campionatului European de la Munchen

„Cea mai frumoasă atletă din lume” a fost una dintre favoritele fotografilor la Campionatele Europene de la Munchen. Frumoasa sportivă de 23 de ani a recunoscut că a avut mari emoții să concureze în fața familiei și a fanilor din Germania. Atleta germană Alica Schmidt s-a calificat în semifinale, dar nu a reușit să treacă mai departe.

„Cea mai frumoasă atletă din lume” a concurat la Munchen, în fața propriilor fani

„Cea mai frumoasă atletă din lume?”. „Fără îndoială, dar mai are de muncă la atletism”. Acestea au fost concluziile mai multor fani după Campionatele Europene de la Munchen.

Atleta germană Alica Schmidt a avut mari emoții când a aflat că o să concureze pentru prima dată în fața propriilor fani, la o competiție atât de importantă. Înainte de cursă le-a zâmbit suporterilor și le-a făcut semne amicale, dar se vedea că este foarte marcată de importanța momentului. Cei cu aparatele de fotografiat au profitat de moment și i-au făcut o mulțime de poze.

Frumoasă sportivă a terminat pe locul 3 în calificări la 400 de metri și a prins cu greu un loc în semifinale.

„Am ajuns în semifinalele europene. Acesta a fost obiectivul meu, iar acum mă pot bucura să alerg încă o dată în fața suporterilor de acasă. Cu adevărat unul dintre cele mai speciale momente din viața mea”, declara Alica, înaintea semifinalei.

Alergătoarea din Germania s-a oprit însă în semifinale, după ce a terminat pe ultimul loc și a ratat calificarea în finală.

„Am muncit foarte mult și am făcut multe sacrificii în ultima lună pentru a alerga la Munchen, în fața propriilor suporteri. Faptul că mi-am îndeplinit obiectivul este cel mai frumos sentiment din viața mea și sunt foarte fericită”, a declarat Alica, conform Daily Star.

Alica Schmidt, prestație mediocră și la Campionatele Mondiale

Obiectivul ei rămâne pregătirea Jocurilor Olimpice de la Paris din anul 2024. Este clar că mai are foarte mult de muncă. În urmă cu o lună, Alica Schmidt (23 de ani) a participat la prima sa ediție a Campionatelor Mondiale de atletism, în proba de 4×400 de metri alături de ștafeta mixtă a Germaniei, dar rezultatul nu a fost deloc grozav.

Echipa a terminat pe locul cinci și a ratat calificarea în finala competiției. „Sunt recunoscătoare că pot să particip la prima mea ediție a Campionatelor Mondiale. Am câștigat multă experiență”, a scris Alica Schmidt pe contul său de Instagram.

Unii fani i-au reproșat atunci, ca și acum, că este mai preocupată de ședințele foto și de reclame decât de antrenamente.

Sursa Foto: https://www.facebook.com/AlicaSchmidt.0811/photos