15 nov. 2023 | 21:03

Fiica lui Nelu Ploieșteanu, atac dur la adresa lumii lăutărești: ”După ce au murit Cornelia Catanga, Gabi Luncă și tata, n-ai pe cine chema să-ți cânte la petrecere!” EXCLUSIV

EXCLUSIV
Fiica lui Nelu Ploieșteanu, atac dur la adresa lumii lăutărești: ”După ce au murit Cornelia Catanga, Gabi Luncă și tata, n-ai pe cine chema să-ți cânte la petrecere!” EXCLUSIV
Nelu Ploieșteanu, în timpul unei cântări

Nelu Ploieșteanu sau ”lăutarul sufletelor”, cum atât de frumos i se mai spunea artistului de muzică de petrecere, s-a stins din viață pe 21 aprilie 2021, în timpul pandemiei de Covid-19, lăsând în urmă cu munte de durere. Fiica lui, Aneta Gavrilă, ne-a vorbit despre spectacolul pe care îl vor organiza, în memoria cântărețului, despre drepturile de autor pe care familia le primește, dar și despre legătura lor sufletească, de dincolo de lumi: ”Și preotul se minunează!”, a menționat femeia îndoliată, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

La spectacolul în memoria lui Nelu Ploieșteanu vor fi invitați pe scenă Horia Brenciu și Loredana Groza: ”Tata i-a iubit!”

Aneta Gavrilă, surorile și mama ei doresc să organizeze un spectacol grandios, în memoria lui Nelu Ploieșteanu, artistul care a încetat din viață în urmă cu doi ani și jumătate, la vârsta de 70 de ani, la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu Covid-19. De pe scenă, nu vor lipsi nume importante din showbiz, artiști care l-au îndrăgit pe ”Lăutarul sufletelor”.

”Îmi doresc foarte mult ca lumea să nu îl uite pe tata, chiar vom organiza un concert în memoria lui, cred că anul viitor, vreau să fie la Sala Palatului, cu artiști de calitate, cu Horia Brenciu, cu Loredana Groza, cu artiști care l-au iubit pe tata, cu care el a mai cântat”.

Ce spune fiica lui Nelu Ploieșteanu despre drepturile de difuzare ale artistului: ”Valoarea lui tata este inestimabilă, nu ne gândim la bani”

Femeia îndoliată a dorit să ne mai precizeze că banii nu sunt importanți și că, pentru familie, pierderea artistului a însemnat o grea lovitură, o durere fără margini: ”Valoarea lui Nelu Ploieșteanu este inestimabilă, nu o pot compara nimic, vorbesc de tatăl meu. Nu are nimic pe lume o așa mare valoare care să îl egaleze. Drepturile de autor și de difuzare, ca în cazul oricărui artist, nu sunt valorificate atât cât ar fi trebuit. Dar, ar fi ultimul lucru la care să ne gândim, acum, la bani”.

CITEȘTE ȘI: Fiica lui Nelu Ploieșteanu, dezvăluiri cutremurătoare după înmormântare: „L-am sunat pe Orban, l-am implorat. Tatăl meu a fost îngropat mai rău ca un câine”

Despre conexiunea, de dincolo de lumi, cu tatăl ei: ”Și preotul se minunează”

Aneta Gavrilă mai susține că, și acum, la doi ani și jumătate de la trecerea în neființă a interpretului de muzică de petrecere, continuă să aibă o conexiune puternică, de dincolo de lumi, cu tatăl ei, pe care îl consideră îngerul păzitor:

”Noi și după decesul lui îl iubim, la fel de mult, vorbim cu el, cu sufletul lui, avem o conexiune, a noastră, de care și preotul se minunează. Dar, așa a fost mereu între noi, în familie, o mare iubire.

Tata a murit la scurt timp după decesul frățiorului nostru, Mihăiță. L-a măcinat dorul, nu a depășit moartea lui Mihăiță. Tata a murit și de inimă neagră, de tristețe, parcă presimțea că va pleca: ”Voi fi lângă băiatul meu!”, așa spunea.

Mama este un pic mai bine, cât poate fi de bine un om care-și pierde și copilul și soțul. I-a luat Dumnezeu la el pe amândoi. Luăm lucrurile în viață așa cum ni le dă Dumnezeu, nici nu mai întrebăm de ce. A fost foarte multă durere deodată, să ferească Dumnezeu pe toată lumea de așa necaz!”, ni s-a mai confesat Aneta Gavrilă, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Trei mari artiști s-au stins din viață, în timpul pandemiei de Covid-19: ”După ce au murit Cornelia Catanga, Gabi Luncă și tata, nu mai ai pe cine chema să-ți cânte la petrecere”

În timpul pandemiei de Covid-19, trei mari artiști ai muzicii lăutărești, Cornelia Catanga, Nelu Ploieșteanu și Gabi Luncă, și-au pierdut viața, în urma complicațiilor suferite, la scurt timp după ce au fost diagnosticați cu nemilosul virus. Aneta Gavrilă e de părere, că odată cu plecarea lor, a rămas un gol imens, în acest gen muzical:

”N-a mai rămas nimic, în urma lor, chiar vorbeam cu cineva că, dacă vrei să faci o petrecere, nu ai cu cine, cu ce artist. Ce să alegi, pe cine să chemi? Ei trei au fost foarte iubiți, nu se va mai naște multă vreme cineva atât de talentat”.

Nelu Ploieșteanu a murit pe 2 aprilie 2021, la vârsta de 70 de ani. Cornelia Catanga a părăsit această lume pe 26 martie 2021, la vârsta de 63 de ani, iar Gabi Luncă a pierdut lupta cu boala pe 2 aprilie 2021. Avea 83 de ani.

CITEȘTE ȘI: Cum arată fiicele lui Nelu Ploieșteanu. Ele sunt cele care moștenesc averea regretatului artist

Aneta Gavrilă aduce acuzații grave medicilor de la Urgență, unde Nelu Ploieșteanu a încetat din viață: ”I-au spart plămânii!”

Aneta Gavrilă e convinsă că tatăl ei putea fi salvat. Aceasta a făcut declarații grave, la adresa medicilor din spitalul unde Nelu Ploieșteanu a încetat din viață.

”El a cântat pe 8 martie, ore întregi, iar pe 9 martie l-am dus la spital, pe picioare. Nu m-au lăsat să mă duc acolo, să-l văd, toată familia a fost în carantină.

El a murit chiar în ziua în care au ieșit toți membrii familiei din carantină, ca un făcut, ca să putem să mergem cu toții la înmormântare. Doctorul mi-a promis tot timpul că o să-l salveze. Ei zic că l-au intubat ca să-și relaxeze plămânii. Au zis că avea fibroză pulmonară.

I-au dat însă oxigen prea mult, oxigenul în exces formează fibroză, sparge vasele de sânge, dar acesta era atunci protocolul. I-au spart plămânii, de la oxigen.

Bătaie de joc, sper să plătească, dacă nu pe lumea asta, pe cealaltă, l-au omorât cu zile. Dacă știam că va muri, dacă îmi spunea cineva, de acolo, de la spital, că nu mai sunt șanse, măcar știam și aduceam preotul, ca să-l împărtășească”, declara Aneta Gavrilă, într-un interviu pentru Impact.ro.

CITEȘTE ȘI: Cine era amanta lui Nelu Ploieșteanu. Ce s-a întâmplat când a dat ochii cu soția artistului

Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
S-au stabilit regulile obligatorii. Decizia a venit astăzi direct de la vârful UE
Capital.ro
Românii vor putea să-și calculeze singuri pensiile. Şeful Casei de Pensii: "Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro