Feli, adevărul despre relația cu Grasu XXL: ”E în inima mea”

Feli, adevărul despre relația cu Grasu XXL: ”E în inima mea”
Feli, mărturii despre Grasu XXL

Feli a vorbit despre relația specială pe care o are cu Grasu XXL . Cântăreața a avut numai cuvinte de laudă la adresa celui care-i este și coleg de breaslă. Dezvăluirile impresionante despre artist nu s-au oprit aici. Ce a mai spus celebra fostă concurentă la „Vocea României”?

Feli, mărturii despre relația cu Grasu XXL. „Este unul din cei mai calzi oameni din viața mea”

Fanii din mediul online ai lui Feli au fost surprinși de cuvintele pe care artista i le-a adresat unui coleg de breaslă. Nu mulți au știut până acum ce relație frumoasă este între Feli și Grasu XXL. Totul a început când artista a decis să povestească tuturor despre începuturile carierei sale din vremea când muzica era doar un hobby, neștiind vreodată că ar putea ajunge atât de sus pe cum este acum. Visul ei a început să prindă contur de la un simplu telefon. Vedeta a recunoscut că Grasu XXL a fost cel care a ajutat-o să urce pe scara succesului și i-a dat aripi în muzică, bărbatul fiind cel care a descoperit pentru prima oară talentul muzical al artistei.

„M-am dat șmechera pământului ca să nu se vadă bucuria și emoția și cred mai bine de 1 an a trecut până să ne vedem LIVE și să facem primul feat. Împreună..De atunci, Grasu e în inima mea. Am un respect și un drag puternic pentru Dragoș OMUL și ARTISTUL cum rar am simțit și cum rar reușesc să descriu prin cuvinte. Mulțumesc, Gras! You are one of a kind!”, a detaliat aceasta.

„Ziua munceam în fast-food și noaptea în studio”

„Haideți să vă spun o poveste din viața mea, pe timp de zi! Grasu XXL este unul din cei mai calzi oameni și buni oameni din viața mea. Țin minte că atunci când locuiam în Cluj nu mă știa bine nici YouTube. Atât de la început de vis eram și lucram într-un fast-food chinezesc. Ziua munceam în fast-food și noaptea în studio sau în vârful patului scriam muzică și poezie. Într-o zi plină de muncă, în mijlocul zilei mai exact, spălând caserole în bucătărie mi-a sunat telefonul. Inițial am zis că îl las să sune și revin eu. Apoi ceva mi-a spus: Hai răspunde acuma! Ceva se schimbă. Am răspuns iar la celalalt capăt era Grasu care a auzit o piesă scăpată pe net cu mine și voia să cânt pe o piesa de-a lui”
Feli Donose

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI