20 mart. 2024 | 18:57

Facebook și Instagram au picat din nou. Internauții, nemulțumiți de problemele dese din ultima perioadă

Diverse
Facebook și Instagram au picat din nou. Internauții, nemulțumiți de problemele dese din ultima perioadă
Aproape 60% dintre utilizatori au întâmpinat astăzi probleme

Astăzi, 20 martie, toți utilizatorii de Instagram și Facebook au fost lăsați din nou în beznă, după ce Facebook și Instagram au picat din nou. Imediat după acest moment, internauții, nemulțumiți de problemele dese din ultima perioadă, au reacționat pe alte rețele de socializare.

Facebook și Instagram au picat din nou

Aplicațiile Facebook, Messenger și Instagram ale Meta au încetat brusc să mai funcționeze pentru a treia oară într-o lună, lăsând milioane de oameni în imposibilitatea de a-și accesa conturile.

Întreruperea a fost raportată pentru prima dată în jurul orei 10:45 ora locală și a afectat utilizatorii din Marea Britanie, SUA, întreaga Europă și o mare parte din Asia. Cauza și durata întreruperii sunt încă necunoscute în prezent.

După ultimul incident, conform datelor de pe burse, Mark Zuckerberg a avut pierderi financiare mari, după ce Facebook, Instagram și WhatsApp au picat.

Un raport al DownDetector, care monitorizează întreruperile online, sugerează că aproape 60% dintre utilizatori au întâmpinat astăzi probleme de conectare la aplicația Facebook messenger.

Vezi și: Schimbarea majoră la Facebook și Instagram. Anunțul făcut de Mark Zuckerberg

De asemenea, 26% au raportat că nu au putut accesa site-ul web. Utilizatorii Facebook se confruntă cu notificări care susțin că conturile lor au fost suspendate sau că sesiunile lor au expirat, ceea ce îi îndeamnă să se conecteze din nou.

Internauții, nemulțumiți de problemele dese din ultima perioadă

După momentul de cădere al aplicațiilor, peste 1.000 de utilizatori au reacționat pe fosta rețea Twitter, astăzi X, reclamând situația și cerând, într-un fel sau altul, explicații cu privire la motivele reale pentru acest nou incident.

Utilizatorii serviciilor au apelat la X, cunoscut în mod oficial sub numele de Twitter, pentru a-și împărtăși îngrijorarea cu privire la această întrerupere.
După cum a scris un utilizator: „Să mă anunțe cineva când @facebook va funcționa din nou, vă rog!!! Trebuie să fac lucruri acum. Ugh! #facebookdown mulțumesc!!!

Un altul a adăugat: „Toată lumea verifică Twitter pentru tweet-urile anuale #facebookdown. Ar trebui să ne obișnuim cu toții cu asta până acum, dar eu încă mă conectez și mă deconectez pentru a mă asigura înainte de a veni aici!!! Oricum, o zi de cocoașă fericită. #facebook”.

Pe 25 febraurie a picat pentru toată lumea, inclusiv în România

Între timp, utilizatorii Messenger sunt afișați ca fiind indisponibili pentru prietenii lor. Anumiți utilizatori au raportat posibilitatea de a trimite mesaje, dar destinatarii nu pot răspunde. Aproape 66% dintre utilizatorii Instagram spun că, de asemenea, nu au putut accesa aplicația.

Vezi și: Câți bani au pierdut Elon Musk și Mark Zuckerberg în doar 7 zile. Suma este amețitoare

Aceasta vine la doar câteva săptămâni după ce întreruperi similare au făcut ca aplicațiile să fie indisponibile pentru milioane de persoane de două ori în decurs de o săptămână.

Incidentul nu este unul singular, deși Zuckerberg se lăuda cu infailibilitatea sistemelor sale de protecție. Pe 25 februarie Facebook a picat și în România, toți utilizatorii fiind afectați, iar Meta avea să piardă sume considerabile ca urmare a acestui incident. La fel se întâmpla și în aprilie 2019, dar atunci problema fiind remediată după câteva zeci de minute.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
„O suspectam pe soția mea de infidelitate, dar ce am aflat a fost mult mai rău”. Un bărbat a fost în stare de șoc când a descoperit adevărul
Click.ro
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
Digi24
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Sunt cele mai scumpe mere din lume. Foarte puțini oameni și le permit
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Regula din CODUL RUTIER care te poate lăsa FĂRĂ PERMIS. Foarte puțini șoferi o cunosc și o respectă
Capital.ro
Telefonul înregistrează tot ce vorbim, fără să știm. Metoda simplă prin care poți dezactiva microfonul mobilului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
TRADIȚII de FLORII! E TOTAL INTERZIS
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro