13 mart. 2024 | 18:34

‘Fabrica’ se schimbă la majorat! Urmează investiții de jumătate de milion de euro

Economic
‘Fabrica’ se schimbă la majorat! Urmează investiții de jumătate de milion de euro
„Fabrica este o familie mult mai mult decât o afacere.”

Undeva în București, foarte aproape de celebrul Parcul Carol, se află un loc ce ne aduce aminte de Vama Veche, cunoscut sub numele de „Fabrica”, și se pare că a ajuns la majorat. Ceelebrul local își sărbătorește majoratul prin investiții de jumătate de milion de euro. Citește mai departe și află detaliile.

„Fabrica”, o familie mult mai mult decât o afacere, a  ajuns la majorat

În urmă cu aproape 18 ani, Virgil Horvat, împreună cu alți patru parteneri de afaceri, demarau un amplu și ambițios proiect în București, pe locul fostei fabrici Apolo, dar veneau deja cu experiența unui alt proiect asemenător, desfășurat în Vama Veche și Capitală, B52.

Vezi și: În ce a investit Brigitte Sfăt 80.000 de euro. „A durat 3 ani să vină. Sunt făcute la o fabrică din afară”

Noul concept, ajuns azi la majorat, a avut o evoluție graduală în toți acești ani, constanța fiind calitatea serviciilor și, surprinzător, echipa de angajați ai locației de pe strada 11 iunie, la numărul 50, foarte aproape de Parcul Carol.

„Fabrica este o familie mult mai mult decât o afacere. Noi ne întâlnim și muncim ca prieteni, am crescut împreună.

Trăim experiențe împreună și orice membru nou care se integrează are toate motivele să rămână și acestea nu sunt în principal materiale.”, spune patronul locației, la sărbătorirea majoratului, pentru Profit.ro.

‘Fabrica’ se schimbă la majorat! Urmează investiții de jumătate de milion de euro

La „Fabrica” urmează investiții de jumătate de milion de euro

De-a lungul celor aproape 18 ani, povestește Virgil Horvat, s-au făcut investiții de aproape 400.000 de euro, pe toate palierele și segmentele gândite. Astăzi rămas singurul acționar al proiectului „Fabrica” din București, Virgil Horvat nu renunță și merge mai departe.

Încă din perioada pandemiei, și după ce lucrurile s-au mai relaxat, au început noile modernizări, iar totul va culmina cu targetul ales de Virgil, și anume ca „Până în 2030 îmi doresc ca Fabrica și oaspeții noștri să devină o familie care împărtășește povești și experiențe plăcute și care preferă ieșitul în oraș în detrimentul ecranelor.”

„Investițiile în locație au fost făcute pe etape, în fiecare an am încercat să avem o experiență cât mai bună pentru oaspeții nostri.

Astăzi suntem în faza în care am investit, după pandemie, mai mult de 150.000 de euro și urmează investiții în următorii 2 ani pe care le estimăm la 500.000 de euro.”, mai spune acționarul către publcația citată.

‘Fabrica’ se schimbă la majorat! Urmează investiții de jumătate de milion de euro

Virgil Horvat: „Împărtășim aceleași idealuri și filozofie”

De 17 ani, toți cei care au trecut pragul localului din strada 11 iunie, au plecat mulțumiți și cu bateriile încărcate. Aici au avut loc, de-a lungul anilor, concerte importante ale trupelor românești, mai ales a celor din zona de underground, dar și alt gen de evenimente. Cât despre echipa care a rămas pe baricade în toți acești ani, Virgil Horvat spune că au rămas, deoarece „împărtășim aceleași idealuri și filozofie”.

„Colegii și partenerii mei îmi sunt prieteni și critici, împărtășim aceleași idealuri și filozofie, căutăm provocări și împliniri mai mult decât profit personal sau corporatist.

robabil că suntem romantici și naivi în afaceri, dar ne dorim o poziție cât mai aproape de satisfacțiile și respectul personal, iar în final oaspeții noștri devin parte din familia Fabrica pentru că simt acest lucru.

Este foarte plăcut să mergi într-un loc de mulți ani și cel care te servește să știe ce preferințe ai, să te înțeleagă dintr-un semn sau o privire.”, declară Virgil Horvat pentru Profit.ro.

‘Fabrica’ se schimbă la majorat! Urmează investiții de jumătate de milion de euro

La ceas aniversar, mertiă să dai o fugă la „Fabrica”, și pentru câteva ore să simți că faci parte din marea familie a celor de aici.

Parteneri
„Trădarea” anului în televiziune! Pleacă de la Pro TV, după 26 de ani și se vehiculează că a semnat deja cu Antena 1
Redactia.ro
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie
Click.ro
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
„Măcelarul de eunuci”: Un bărbat care a făcut o afacere filmându-se în timp ce își mutila și castra victimele a fost închis pe viață
Digi24
Adelina Pestrițu zguduie internetul românesc cu cel mai recent anunț. Mii de oameni au reacționat!
Unica.ro
Angajări masive în Armată. Condițiile de concurs pentru cele 2.500 de posturi
EVZ.ro
Star Matinal. Dan Ciotoi, luptă cruntă cu boala! Cum a fost salvat artistul, în ultima clipă. A fost la un pas de moarte: ”Dacă întârziam câteva ore...” / VIDEO
Spynews
VERDICT FINAL pentru Simona Halep: NU mai are nevoie să mai aibă niciun clasament
Capital.ro
Un nou tip de bursă pentru elevi | Anunţul Ministerului Educaţiei
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
CALCUL pentru PENSIE! MODELUL pentru RECALCULARE de la Casa de PENSII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Horoscop săptămânal 13 - 19 mai 2024: Taurii au o perioadă deosebită în viața lor
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro