EXCLUSIV Informații de ultimă oră despre mama lui Mihai Mitoșeru. În ce stare se află: ‘Am dormit puțin aseară’

EXCLUSIV Informații de ultimă oră despre mama lui Mihai Mitoșeru. În ce stare se află: 'Am dormit puțin aseară'
EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre mama lui Mihai Mitoseru

Actorul Mihai Mitoșeru este urmărit de necazuri, în ultima vreme. După durerosul divorț de Noemi, iată că prezentatorul Kanal D trece prin mari emoții și cu iubita lui mamă, Camelia Mitoșeru, pe care medicii au diagnosticat-o cu tumoră la cap.

Mihai Mitoșeru are mari emoții pentru mama lui, operată la cap. Fosta actriță e speriată: ”Mă simt rău!”

Contactată de reporterii impact.ro, Camelia Mitoșeru, actrița care pe 3 februarie a trecut printr-o operație delicată, ne-a făcut mărturisiri, în exclusivitate:

”Mă simt rău. Am apucat să dorm puțin aseară. Am reușit să trec peste! Mulțumesc tuturor pentru ajutor și gândurile bune”.

Mihai Mitoșeru s-a mutat alături de mama lui, pentru a-i fi alături în această grea încercare, și speră ca starea acesteia de sănătate să se îmbunătățească, cât mai curând. Camelia Mitoșeru a reușit să-și țină ascunse problemele de sănătate, fiind mai tot timpul aranjată și veselă, la emisiunile tv, unde comenta subiectele fierbinți din lumea mondenă.

De ce și-a ascuns Camelia Mitoșeru problemele de sănătate

La începutul lunii februarie, Mihai Mitoșeru și-a șocat fanii, după ce a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care menționa că mama lui are nevoie de donatori de sânge, pentru a putea face operația la cap:

“Avem mare nevoie de ajutorul vostru! Mama trebuia să fie operată azi (având o tumora benignă-meningiom), dar din lipsa de sânge operaţia trebuie amânată! Vă rog din suflet cine mă poate ajuta să meargă să doneze la orice centru de hematologie din ţară, dar cu specificaţia: pentru Mitoşeru Georgeta Camelia! Indiferent ce grupă de sânge aveţi! Vă mulţumim din suflet! Doamne ajută!”.

Mai mulți oameni inimoși i-au sărit în ajutor, mama celebrului prezentator fiind operată, pe 3 februarie. Mihai a postat pe conturile sociale o fotografie, alături de mama sa, după externare:

“Mama a venit acasă! Operația a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul, după! A trebuit să meargă iar la spital, dar acum e bine!”, a menționat Mihai Mitoșeru.

Camelia Mitoșeru: “Mă simt rău. Am apucat să dorm puțin aseară. Am reușit să trec peste! Mulțumesc tuturor, pentru ajutor și gândurile bune”.

Contactata de reporterii impact.ro, Camelia Mitoșeru ne-a declarat:

“Mă simt rău. Am apucat să dorm puțin aseară. Am reușit să trec peste! Mulțumesc tuturor, pentru ajutor și gândurile bune”.

Pentru că își iubește enorm mama, Mihai Mitoșeru s-a mutat alături de Camelia, pentru a-i fi alături, în această cumpănă a vieții. Cei doi, mamă și fiu, au avut dintotdeauna o relație strânsă, Camelia încurajându-l pe Mihai, după divorțul de acum doi ani de Noemi, dar și când munca în televiziune a fost suspendată, din cauza pandemiei de coronavirus, iar el a fost nevoit să șomeze.

Mihai a dorit cu înverșunare o împăcare cu femeia iubită, însă Noemi a menționat că nu se mai simte împlinită în căsnicie și că dorește să redevină liberă. Foștii soți au rămas prieteni buni, ajutându-se la greu. Ea l-a vizitat la spital, anul trecut, când Mihai a suferit o operație la picior.