Mama lui Mihai Mitoșeru, imagine șocantă după operație. Nu mai are păr deloc

Mama lui Mihai Mitoșeru, imagine șocantă după operație. Nu mai are păr deloc
Camelia Mitoșeru, operată

Mihai Mitoșeru a postat prima imagine cu mama sa după ce aceasta a suferit o operație complicată la nivelul capului.

Camelia Mitoșeru, prima apariție dupa intervenție

Mihai Mitoșeru a postat pe contul său de socializare prima fotografie cu mama sa. Aceasta este prima imagine cu actrița, dupa intervenția pe care a suferit-o la cap. Camelia Mitoșeru a fost diagnosticata cu o tumoră benignă la nivelul capului. Cel care a operat-o pe actriță a fost Prof. Univ. Dr. Vlad Ciurea, iar intervenția a avut loc pe data de 4 februarie. În urmă cu câteva zile doctorul a vorbit despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru.

“Și-a revenit. Se alimentează, se deplasează singură. Nu are niciun deficit de mișcare. Din punct de vedere neurologic și al stării fizice este foarte bine. A plecat cu Mihai de mânuță, pe picioarele ei, acasă. Considerăm vindecat cazul chirurgical. Suntem în legătură, există un tratament acordat. Este oficial și ținem legătura în continuare cu doamna mai departe, orice solicitare va fi oricând binevenită și vom răspunde. Nu are nicio interdicție. se recomandă să stea cât mai mult la pat”, a declarat Vlad Ciurea în cadrul unui interviu la Antena Stars.

Actrița diagnosticată cu o tumoră la nivelul creierului

La începutul lunii februarie, mama lui Mihai Mitoșeru a ajuns la spital. Actrița a fost diagnosticată cu o tumoră benignă-meningion la nivelul creierului. Din cauză că în spitale nu exista grupa de sânge necesară, intervenția actriței a fost amânată. Prin intermediul mediului online Mihai Mitoșeru, dar și Oana Roman a u făcut apel către toți cei care pot ajuta donând sânge.

Acum, însă, Camelia Mitoșeru a trecut cu bine peste intervenția suferită și a fost fotografiată, din nou, cu zâmbetul pe buze, așa cum ne-a obișnuit să o vedem la televizor. Oana Roman care este o apropiată a familiei a transmis un mesaj legat de intervenția suferită de Camelia Mitoșeru.

”Urmează perioada de recuperare, el nu poate să meargă la ea. Tot ce putem afla e prin telefon de la personalul medical. Dar e ieșit cu bine, iar aseară era ok și probabil va fi la terapie intensivă și după aceea va urma recuperarea. A fost o operație grea și a fost făcută de un mare profesionist”, a spus Oana Roman la Antena Stars, după intervenția suferită de Camelia Mitoșeru.

Recent, Mihai Mitoșeru a postat prima imagine cu mama sa, după ce aceasta a revenit acasă din spital. Actorul a scris și un mesaj emoționant pe Facebook, alături de fotografia postată, în care apare alături de femeia care i-a dat viață.

Mama a venit acasă! Operatia a fost un real succes, dar vârsta, tensiunea, frica, și-au spus cuvântul după! A trebuit sa meargă iar la spital, dar acum e bine! Multumim din suflet domnului profesor Ciurea, domnișoarei Jasminne Pană
, și tuturor celor de la Sanador care au pus-o pe picioare într-un timp record! Aceeasi recunoștință pt toți cei care s/au gândit la noi zilele astea! Sa dea Dumnezeu ca recuperarea sa dureze cât mai puțin!, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI