Informații de ultimă oră despre mama lui Mihai Mitoșeru. Ce se întâmplă cu ea: ”A fost dusă la Terapie Intensivă”

Informații de ultimă oră despre mama lui Mihai Mitoșeru. Ce se întâmplă cu ea: ”A fost dusă la Terapie Intensivă”
Mihai Mitoșeru a oferit noi informații despre starea de sănătate a mamei sale

8 februarie era ziua în care actrița Camelia Mitoșeru trebuia să fie externată din spital după operația complicată pe care a suferit-o săptămâna trecută, atunci când i-a fost extirpată o tumoră din zona craniană. Din cauza vârstei înaintate, dar și a problemelor cu tensiunea, câteva vase de sânge i s-au spart în zona operației, așa că aceasta a fost internată la Terapie Intensivă. Actrița este conștientă, se poate comunica cu ea, însă destul de greu, iar medicii au decis să o mai țină sub atentă supraveghere medicală. Pe de altă parte, fiul Mihai Mitoșeru are în continuare mari emoții pentru părintele său, dar este încrezător că medicii vor face toate eforturile ca totul să aibă un final fericit.

Noi informații despre starea de sănătate a mamei lui Mihai Mitoșeru

„Din cauza vârstei, fricii, s-au spart niște vase mici de sânge, Mama a fost dusa la terapie intensiva ca sa fie ținuta sub observatie permanent, dar azi e mai bine! CT ul a ieșit acum mult ameliorat, vorbește mai bine și sper sa/și revină cât mai repede! Mulțumesc din suflet Domnului Profesor Ciurea, asistentei dansului, practic tuturor celor care au grija de mama! Doamne ajuta”, a scris Mihai Mitoșeru pe Facebook, în urmă cu câteva ore.

“Ne-am dus la urgenţe, i-au făcut un CT. Au descoperit o tumoră care trebuia operată. Mama, puternică fiind, a decis să căutăm pe cineva care să o opereze. A avut încredere în medicul care urma să facă intervenţia. Am ajuns să fac publică povestea pentru că era nevoie de sânge, altfel nu aş fi vorbit despre asta. Operaţia a ieşit bine pentru vârsta ei, suntem optimişti.

La recuperare a fost o problemă. M-a surprins faptul că românii au sărit aşa repede. Într-o oră s-a făcut rost de sânge. La două zile după operaţie nu mai putea vorbi, îi era frică, simţea că toată lumea are ceva cu ea. Au dus-o la Terapie Intensivă.

Astăzi, a început să îşi revină, e spre bine. Din acest motiv o mută pe secţie. Pentru mine a fost o perioadă grea, am realizat că am stat prea puţin cu mama. Lucrurile normale au devenit chestii senzaţionale”, a spus Mihai Mitoseru pentru Teo Show, de la Kanal D, marți după-amiază.

„Multa sanatate mamei tale si la toate mamele din lume MAMA cea mai iubita fiinta din lume!! / Doamne ajuta Mihai! Sănătate multa! / Sanatate mamei tale, Mihai! Haideți, doamnă! Nu vă lăsați! / Sanatate mamei spunei ca o iubim mult/ multă putere, grijă si iubire si veti trece si peste asta!/ Multa sanatate dzeu sa va binecuvinteze imi pare foarte rau de doamna Camelia”, sunt câteva dintre comentariile fanilor.

Oana Roman i-a sărit în ajutor

Operația actriței nu a fost posibilă fără sânge, în România fiind o lipsă acută. Astfel, prietena Oana Roman i-a sărit în ajutor lui Mitoșeru și a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care își ruga fanii să vine în sprijinul amicului său greu încercat în prezent.

„Da, pentru că este o lipsă acută de sânge în România, nu se donează destul. Dânsa are o grupă specială de sgânde, A2, și, din păcate, nu s-a găsit sânge pentru ea, drept pentru care operația a fost amânată până în momentul în care se va găsi sânge.

Avem mare nevoie de sânge și fac și eu un apel la toți cei care pot dona din țară să se ducă să doneze cu specificația că donează pentru doamna Camelia Mitoșeru”, declara vedeta într-un interviu pentru Antena Stars.

De ce l-a părăsit Noemi pe Mihai Mitoșeru

“Eu sunt singur pentru că e vina mea. Soţia m-a părăsit din cauza mea. Nu am încercat să fac ceva cu viaţa mea. După 14 ani împreună era normal să fie lângă mine, Noemi şi-a anulat o cursă, a dormit la mine. Nu ne-am împăcat, dar suferă pentru cea care i-a fost soacră.

Îmi pare rău că am divorţat, că nu am lăsat nicio femeie să se apropie de mine. Nu sunt depresiv, dar recunosc că aş fi vrut să nu fiu singur în asemenea momente. Mi-e foarte greu singur”, a mai spus Mihai Mitoşeru, la Teo Show.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI