EXCLUSIV. De cât timp își înșela Raluca Pastramă soțul. Pepe are dovezi solide și pregătește o răzbunare cruntă

EXCLUSIV. De cât timp își înșela Raluca Pastramă soțul. Pepe are dovezi solide și pregătește o răzbunare cruntă
De cat timp isi insela Raluca Pastrama sotul. Pepe are dovezi solide

Scandalul despărțirii lui Pepe de Raluca Pastramă continuă să stârnească multe controverse. Cele două părți nu ezită să-și arunce în lupte toate atuurile pentru a câștiga aprecierea publică sau pentru a-și construi apărarea în viitoarele procese. După ultimele dezvăluiri făcute de apropiați ai artistului, se naște o întrebare: de cât timp își înșela Raluca Pastramă soțul? Pepe are dovezi solide și pregătește o răzbunare cruntă.

De cât timp își înșela Raluca Pastramă soțul. Pepe are dovezi solide

Cel puțin acestea sunt ultimele informații ce răzbat dinspre tabăra latino-lover-ului României. O serie de mărturisiri ale unor persoane din anturajul acestuia scot la iveală lucruri nebănuite. În EXCLUSIVITATE pentru Playtech.ro, prieteni de-ai artistului au dezvăluit că Raluca Pastramă îl înșela de mai multă vreme pe Pepe. De fapt, nu este pentru prima dată când această variantă a apărut în spațiul public. Acum informațiile capătă o greutate și mai mare, mai ales că sunt confirmate de surse credibile:

„Pepe are informații că Raluca îl înșela încă de acum un an. Dar nu așa, oricum, ci cu sentimente. Ea nu a trăit o simplă aventură. În ultimele luni, el a strâns dovezi multe. Da, soția lui a avut o relație stabilă în paralel, Pepe îl și cunoaște pe acest bărbat. Mult timp el nu a simțit nimic, dar când soția a început să devină din ce în ce mai rece, el și-a dat seama că ceva se întâmplă!”, a spus sursa Playtech.ro.

Cine este bărbatul pe care l-ar iubi în secret Raluca Pastramă

Acestea nu sunt singurele detalii despre presupusa relație în care ar fi implicată Raluca Pastramă. Pepe ar fi descoperit relația extraconjugală a soției sale, moment în care a început să investigheze. Curând, cântărețul a început să adune informații despre bărbatul care i-ar fi sucit mințile partenerei sale de viață:

„Cu arabul doar a flirtat, acum încearcă să se cupleze. Pepe a tăcut și a vrut să dea senzația că e o despărțire liniștită, dar are totul pregătit, are răzbunarea gata. Exact cum a făcut și cu Oana Zăvoranu. Pepe nu iartă infidelitatea, nu trece peste, este foarte răzbunător. O va denigra și pe Raluca Pastramă, arătând unei țări întregi cine este ea și cum i-a trădat dragostea și încredere. După ce ea a cerut ordin de restricție, el este și mai pornit, însă a fost sfătuit de avocați să aibă răbdare, să se tempereze”, ne-au transmis persoane demne de încredere.

Dezvăluiri explozive despre relația tensionată dintre Pepe și Raluca

Între Pepe și Raluca Pastramă nu mai există cale de împăcare. Cei doi au decis să pună capăt unei relații care începuse demult să scârțâie serios. După ultimele evenimente petrecute între cei doi, procesul de divorț ar putea fi unul de răsunet, în care vor ieși la iveală multe lucruri din mariajul celor doi. De cât timp își înșela Raluca Pastramă soțul nu poate spune nimeni cu exactitate. Pepe are dovezi solide și e gata să le prezinte, chiar dacă există mari presiuni asupra lui:

“Da, familia Ralucăi a făcut presiuni mari la Pepe, au existat și amenințări. Dar el nu se lasă doborât de aceste încercări disperate de intimidare. Tace și adună totul acolo la dosar”, ne-a mai trimis, ÎN EXCLUSIVITATE, un apropiat al familiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI