Pepe, criză de nervi la tribunal. Ce a transmis după ce s-a văzut cu Raluca Pastramă

Pepe, criză de nervi la tribunal. Ce a transmis după ce s-a văzut cu Raluca Pastramă
Pepe, suparat de ceea ce i se intampla

Pepe a făcut criză de nervi la tribunal și a transmis un mesaj după ce s-a văzut cu Raluca Pastramă. Scandalul în cazul divorțului lui Pepe este departe de a se fi terminat. Pepe a avut o ieșire nervoasă în fața tribunalului, după ce soția a spus că ar fi agresat-o. Cântărețul a făcut lumină în privința presupusului act de violență.

Pepe a avut un martor surpriză. Cine i-a luat apărarea cântărețului după ce Raluca Pastramă s-a plâns că a fost bătută

Pepe a răbufnit public după ce a fost acuzat de Raluca Pastramă că a bătut-o, aceasta solicitând un ordin de protecție pe numele lui, pentru 5 zile. La venire, Pepe s-a abținut de la a declara ceva, însă la ieșirea din sala de judecată acesta era foarte supărat, astfel că a dezvăluit celor prezenți ce s-a întâmplat, de fapt.

Cântărețul spune că Raluca Pastramă a inventat totul, bătaia fiind o discuție mai aprinsă, avută după ce cântărețul ar fi aflat că soția l-a înșelat.

Raluca Pastramă nu ar avea nicio urmă de agresiune

Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de furmoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu s-a putut a fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat. Nu există așa ceva, oameni buni!

Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a spus Pepe.

Pepe doar i-ar fi vorbit mai apăsat soției sale

Pepe a ținut să mai precizeze că tonul pe care a vorbit cu soția sa este același cu care s-a adresat și jurnaliștilor la declarațiile de mai sus.

Faptul că vorbesc mai apăsat, asta nu înseamnă că vă bat pe voi acum sau pe nevastă-mea, am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit. Eu nu stau să mă joc cu niște hai să mai facem o plângere, să mai construim niște proble”, a adăugat Pepe.

Oana Roman, prezentă atunci când Raluca Pastramă susține că a fost agresată

De asemenea, Pepe a venit la tribunal cu Oana Roman. În seara în care se presupune că a agresat-o pe Raluca Pastramă, se afla cu ea și cu Oana Romana la stadionul Dianamo, acolo unde fetele sale se antrenau. Astfel, Oana Roman a trebuit să se prezinte la tribunal.

Oana Roman a venit în calitate de martor, pentru că și ea are fetița la același club de tenis și nu a existat niciun scandal acolo”, a mai adăugat Pepe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI