EXCLUSIV Cântărețul din România care s-a îmbogățit în pandemie ”cu mațele pentru cârnați vândute”

EXCLUSIV Cântărețul din România care s-a îmbogățit în pandemie ”cu mațele pentru cârnați vândute”
EXCLUSIV Cântărețul din România care s-a îmbogățit în pandemie ”cu mațele pentru cârnați vândute”

George Monceanu, solistul trupei ”Body&Soul”, este în același timp și un priceput om de afaceri. A gestionat perfect fabrica de procesare a membranelor naturale pentru mezeluri, atât pe perioada crizei financiare, dar și în pandemie. Mai mult, George a reușit să păstreze locurile de muncă ale angajaților săi și să înregistreze profit. Artistul poate intra lesne în Cartea Recordurilor datorită cantității impresionante de mațe comercializate: ”Aș putea face ocolul Pământului cu mațele de cârnați vândute”, și-a început George Monceanu interviul oferit în exclusivitate, în care ne-a mai povestit și despre soția care muncește cot la cot cu el, dar și despre trupa sa de suflet.

Un cântăreț din România s-a îmbogățit în pandemie

George Monceanu, solistul care la începutul anilor 2000 era în topurile muzicale cu hit-urile ”Superfemei” și ”Ne-au topit căldurile”, a anunțat că revine pe scenă alături de colegii săi, pregătind noi piese în studiourile Ino Music ale formației Body & Soul.

Dar muzica este doar o mare pasiune, nicidecum o sursă serioasă de venit. George deține o fabrică de procesare a membranelor naturale, și care, din 1994, anul înființării, i-a adus bani frumoși în buzunar, fiind vorba despre milioane de euro.

George ne-a povestit, în exclusivitate pentru Impact.ro, despre această afacere bănoasă pe care a reușit să o mențină pe linia de plutire și la vremuri grele:

”Am 120 de angajați, nu am dat afară. Anul trecut, în aprilie 2020, am fost însă nevoit să trimit câțiva lucrători în șomaj, dar am avut grijă ca ei să recupereze banii pierduți, sub forma unei prime de Crăciun. Importăm mațe pentru cârnați din multe țări, și din China, cu care colaborăm de foarte mulți ani. Până acum trei ani, eram doar importatori, acum și exportăm membrane pentru mezeluri în toată lumea, colaborăm inclusiv cu Afganistan și cu Pakistan”.

”Am vândut în jur de 35.000 de kilometri de membrane pentru mezeluri”

George a înregistrat cu afacerea sa și o performanță demnă de Cartea Recordurilor:

”Am vândut în jur de 35.000 de kilometri de membrane pentru mezeluri, Crăciunul trecut, se comercializează foarte bine de Sărbători. Aș putea face ocolul Pământului cu mațele de cârnați vândute (n.r.- la Ecuador, circumferința Globului este de 40.075 de kilometri)”, ne-a spus artistul, a cărui cifră de afaceri se ridică la milioane de euro:

”Am o cifră de afaceri de 12 milioane de euro, dar banii sunt în rulaj, a nu se înțelege că dorm pe un munte de bani”, a mai adăugat el, pentru Impact.ro.

Soția îl ajută în afaceri, este responsabilă cu ”exportul”

George este directorul general al firmei, iar soția lui, Cristina, este manager de export, așa că solistul este și seful propriei lui partenere de viață:

”Colaborăm foarte bine împreună, ne ajutăm foarte mult, este o afacere de familie. Sunt tare mândru de Cristina, știe cinci limbi străine: franceză, engleză, italiană, spaniolă și germană. Ea trebuia să fie, de fapt, profesoară de franceză”, a mai adăugat George, care este și un tată de nota zece, adorându-și cei doi copii, pe Izabela și pe Eduard, pe care îi are cu Cristina.

George revine cu trupa ”Body&Soul”

Alături de Bogdan, Laurențiu și Florin, solistul George anunță o revenire spectaculoasă a trupei ”Body&Soul”, cu o piesă nouă, înregistrată în studioul lor muzical:

”Lansăm ”Fetele din România”, o piesă frumoasă, antrenantă, de vară. Muzica este marea mea pasiune, sper ca, în acest an, să revenim în forță pe scenă, ne este dor de spectatori, de aplauze, de turnee”, ni s-a mai confesat George Monceanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI