17 feb. 2021 | 07:57

Ce a șocat-o pe Claudia Pătrășcanu la Gabi Bădălău. Gestul afaceristului de acum câteva zile

Știri generale
Ce a șocat-o pe Claudia Pătrășcanu la Gabi Bădălău. Gestul afaceristului de acum câteva zile
Gestul lui Badalau care a socat-o pe Claudia Patrascanu

Claudia Pătrășcanu s-a hotărât să spună totul despre tatăl copiilor ei, pe care îl acuză că nu este deloc responsabil, ba chiar ar avea în anturaj și unul dintre apropiații lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Ce a șocat-o pe Claudia Pătrășcanu la Gabi Bădălău

Ea îl acuză pe Alex Bodi că ar avea un comportament ciudat față de copiii lor, inclusiv că i-ar pune pe aceștia să asiste la evenimente total nepotrivite vârstei lor. La Antena Stars, artista a adus în discuție anturajul neobișnuit al încă soțului său, prin care își duce copiii atunci când el vine să îi ia ca să petreacă timp împreună, în baza deciziei de custodie comună fiind o hotărâre judecătorească.

Astfel că printre dezvăluirile sale se numără referiri la un anumit șofer, pe nume Vali, cu care Gabi Bădălău ar fi venit ca să își ia copiii de la mama lor în urmă cu trei zile, un personaj diferit în peisaj, pentru care își pune semne de întrebare tot mai mari. Acesta ar fi aflat despre acest Vali că ar fi un apropiat al lui Alex Bodi și al fostei soții, Bianca Drăgușanu.

Ce s-a întâmplat când Gabi Bădălău a luat copiii peste weekend

„Schimbă șoferii mereu, copiii mei nu sunt pregătiți să îi cunoască lui tot anturajul, ba femei, ba bărbați. El odată conduce, odată dă șoferul la o parte și conduce el. Dar el nu are carnet de conducere de un an cred. Tot vine cu un anume Vali. Am văzut că individul cu care a venit zilele trecute să îi ia pe copii este prieten cu Bianca și cu fostul ei soț”, a spus Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Tot Claudia Pătrășcanu a spus și ce s-a întâmplat în weekendul în care Gabi Bădălău a venit să își ia copiii. Tot drumul a vorbit cu Bianca Drăgușanu la telefon.

“Tatăl i-a forțat pe copii sa vorbească cu Bianca pe video. Copiii au văzut-o pe Bianca în ipostaze indecente pentru că cei mici vin și îmi povestesc, mi-a confirmat și copilul cel mare și vă dați seama ca mamă cât de disperată sunt!

M-am săturat de câte ori m-am dus la Protecția Copilului, la Poliție peste tot. Singurul lucru pe care mi l-a spus când i-am cerut să le pună centurile copiilor a fost: „Doar unul e Bădălău”. Mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început Bianca să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-a întrebat și pe el”, a spus Claudia Pătrășcanu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Netflix, o nouă lovitură. Povestea despre care vorbește toată lumea
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Capital.ro
Județul din România care a dat lovitura: are o reputație turistică uriașă, iar liderii de aici au investit de peste 10 ori valoarea bugetului local
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANUNȚUL PRIVIND PENSIILE! Ministerul Muncii a DAT VESTEA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro