Ce a șocat-o pe Claudia Pătrășcanu la Gabi Bădălău. Gestul afaceristului de acum câteva zile

Ce a șocat-o pe Claudia Pătrășcanu la Gabi Bădălău. Gestul afaceristului de acum câteva zile
Gestul lui Badalau care a socat-o pe Claudia Patrascanu

Claudia Pătrășcanu s-a hotărât să spună totul despre tatăl copiilor ei, pe care îl acuză că nu este deloc responsabil, ba chiar ar avea în anturaj și unul dintre apropiații lui Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Ce a șocat-o pe Claudia Pătrășcanu la Gabi Bădălău

Ea îl acuză pe Alex Bodi că ar avea un comportament ciudat față de copiii lor, inclusiv că i-ar pune pe aceștia să asiste la evenimente total nepotrivite vârstei lor. La Antena Stars, artista a adus în discuție anturajul neobișnuit al încă soțului său, prin care își duce copiii atunci când el vine să îi ia ca să petreacă timp împreună, în baza deciziei de custodie comună fiind o hotărâre judecătorească.

Astfel că printre dezvăluirile sale se numără referiri la un anumit șofer, pe nume Vali, cu care Gabi Bădălău ar fi venit ca să își ia copiii de la mama lor în urmă cu trei zile, un personaj diferit în peisaj, pentru care își pune semne de întrebare tot mai mari. Acesta ar fi aflat despre acest Vali că ar fi un apropiat al lui Alex Bodi și al fostei soții, Bianca Drăgușanu.

Ce s-a întâmplat când Gabi Bădălău a luat copiii peste weekend

„Schimbă șoferii mereu, copiii mei nu sunt pregătiți să îi cunoască lui tot anturajul, ba femei, ba bărbați. El odată conduce, odată dă șoferul la o parte și conduce el. Dar el nu are carnet de conducere de un an cred. Tot vine cu un anume Vali. Am văzut că individul cu care a venit zilele trecute să îi ia pe copii este prieten cu Bianca și cu fostul ei soț”, a spus Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

Tot Claudia Pătrășcanu a spus și ce s-a întâmplat în weekendul în care Gabi Bădălău a venit să își ia copiii. Tot drumul a vorbit cu Bianca Drăgușanu la telefon.

“Tatăl i-a forțat pe copii sa vorbească cu Bianca pe video. Copiii au văzut-o pe Bianca în ipostaze indecente pentru că cei mici vin și îmi povestesc, mi-a confirmat și copilul cel mare și vă dați seama ca mamă cât de disperată sunt!

M-am săturat de câte ori m-am dus la Protecția Copilului, la Poliție peste tot. Singurul lucru pe care mi l-a spus când i-am cerut să le pună centurile copiilor a fost: „Doar unul e Bădălău”. Mi-au spus direct că au vorbit cu Bianca și că Bianca era goală și că a început Bianca să vorbească cu cel mic și să-l întrebe tot felul de lucruri și l-a întrebat și pe el”, a spus Claudia Pătrășcanu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI