EXCLUSIV Aurel Pădureanu a stabilit ce va face cu lucrurile Corneliei Catanga: „Nu vreau ca cineva să își bată joc”

EXCLUSIV Aurel Pădureanu a stabilit ce va face cu lucrurile Corneliei Catanga: „Nu vreau ca cineva să își bată joc”
Aurel Pădureanu a stabilit ce va face cu lucrurile Corneliei Catanga. Detalii despre pomană

Aurel Pădureanu e nevoit să se mute cât mai repede din vila pentru care a rămas cu mult în urmă, la plata chiriei, astfel că deja împachetează lucrurile familiei, inclusiv hainele Corneliei Catanga, femeia iubită, care a încetat din viață vinerea trecută. Celebrul solist de romanțe ne-a mărturisit că îi este extrem de greu să se despartă de lucrurile care i-au aparținut solistei de muzică lăutărească: ”Cui să îi dau rochițele ei, pe care le iubea și le îngrijea? Caut o persoană curată, care să le aprecieze, să le poarte, nu să-și bată joc de ele!”, ne-a spus Aurel Pădureanu, în exclusivitate, pentru playtech.ro

”Nu știm unde ne vom muta, ne-au refuzat toți, ni s-a întors spatele. Sunt atâția milionari în euro, în țara asta, cât i-ar costa să ne dea o căsuță mică, pe care să o îngrijim?”

Cornelia Catanga sau ”Regina muzicii lăutărești” a lăsat în urmă un soț și un fiu îndurerați, care cu greu își adună puterile să meargă mai departe. Ei se văd nevoiți, după decesul artistei, să se multe în altă casă:

”Nu știm unde ne vom muta, ne-au refuzat toți, ni s-a întors spatele. Avem și datorii aici, la chirie, niște restanțe, dacă oamenii cu suflet mare ne pot ajuta, le vom rămâne îndatorați. Sunt atâția milionari în euro, în țara asta, cât i-ar costa să ne dea o căsuță mică, pe care să o îngrijim?

Nu suntem pretențioși. Mă rog să mă fac bine, să trecem peste durerea aceasta, să ies cu fiul meu, Alex, de dragul lui trebuie să îmi revin. De ce mi-ai luat-o, Doamne, ce mă fac fără ea acum? Era lumina ochilor mei”, ne-a spus, cu tristețe-n glas, Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga.

”Cui să îi dau rochițele ei, pe care le iubea și le îngrijea? Eu voi opri câteva pelerine, dar și acordeonul!”

Artista strânsese, într-o viață închinată muzicii, o colecție impresionantă de ținute de scenă. Întrebat, de reporterii playtech.ro, ce va face cu superbele rochii în care artista a strălucit, în lumina reflectoarelor, Aurel Pădureanu ne-a declarat:

”Cui să îi dau rochițele ei, pe care le iubea și le îngrijea? Caut o persoană curată, care să le aprecieze, să le poarte, nu să-și bată joc de ele. Eu voi opri câteva pelerine, dar și acordeonul pe care îl iubea, restul lucrurilor le voi da!”.

Aurel Pădureanu este tare necăjit că nu a putut să o îmbrace pe Cornelia în hainele ei frumoase, pentru ultimul drum: ”Am dus un pachet, cu o rochie și cele necesare pentru înmormântare, însă, pentru că a fost bolnavă de Covid-19, nu ne-au lăsat să o îmbrăcăm cu hainele ei, ca să plece din viața asta ca o regină. Am îngropat-o într-un sac, iar hainele ei le-am pus lângă ea, conform protocolului, la vreme de pandemie”

Cornelia Catanga avea în casă o statuie de aproape doi metri, cu Iisus Hristos

Nu mulți știu, dar Cornelia Catanga era o femeie cu frică de Dumnezeu, foarte credincioasă. Dovadă stau și zecile de icoane din casă, dar și cele două statui înalte de aproape doi metri, care îi înfățișează pe Iisus Hristos și pe Fecioara Maria: ”Cele două statui le-am cumpărat din zona Otopeni, sunt din ipsos, au fost sfințite. Și icoanele au fost cumpărate tot de mine, mereu aveam casa plină de candele. Acum am păstrat doar una aprinsă, pentru sufletul ei, ca să aibă lumină în drumul spre Dincolo”, ni s-a mai confesat Aurel Pădureanu.

Urmăriți Playtech.ro și pe