Cornelia Catanga a murit. Ce probleme majore au dus la degradarea stării sale de sănătate

Cornelia Catanga a murit. Ce probleme majore au dus la degradarea stării sale de sănătate
Cornelia Catanga a murit

Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani la Spitalul Universitar din Capitală, iar anunțul decesului a fost făcut de jurnalista Mara Bănică: „Din păcate, Cornelia Catanga s-a prăpădit. Sunt împietrită, efectiv. Un stop cardiorespirator suprapus cu un Covid a răpus-o, acum o oră, la Spitalul Universitar din Capitală. Dumnezeu să o ierte!”, a notat Mara Bănică pe pagina sa de Facebook vineri dimineaţa, în jurul orei 6,00.

Ce probleme avea Cornelia Catanga

Însă în ultima perioadă, Cornelia Catanga a avut tot soiul de probleme în viața personală. Aceasta anunțat că nu se mai înțelegea cu soțul ei, Aurel Pădureanu și că se gândea chiar la divorț. În plus, Alexandru, fiul acesteia se despărțise de cea care urma să-i devină soție și care locuia în casa artistei de aproape doi ani, dar planurile de viitor nu au mai coincis cu ale tânărului.

Iubita lui Alexandru a hotărât atunci să plece în SUA pentru a-și continua cariera, dar nu a reușit să-l convingă și pe acesta să părăsească România. Totul s-a destrămat între cei doi după un an și opt luni.

“Alexandru nu mai este împreună cu fata cu caee era de un an și opt luni și cu care trebuia să se căsătorească. Ea nu a vrut să își asume rolul de soție în România. A vrut să îl ia pe Alexandru în America mai devreme. Au zis că pleacă după Revelion, apoi ea a zis că nu mai poate să stea. El nu mai vrea să vorbească cu ea, a blocat-o peste tot. Ea l-a mai căutat după Anul Nou”, spunea Cornelia Catanga, la Antena Stars.

Nevoită să trăiască din banii fiului

“Alexandru deja are o altă iubită. Este o fată foarte frumoasă, sunt pe aceeași lungime de undă. Stau la noi de pe 1 ianuarie. Dacă se dă drumul la evenimente, îi facem mare nuntă și botez lui Alexandru”, mai spunea acesta.

Doar că șase ani de căsnicie și 33 de ani de relație, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au fost la un pas de divorţ. Cei doi artişti nu se mai înțelegeau , motiv pentru care au luat, în toamna lui 2020, decizia de a se separa.

“A fost o tentativă de a ne împăca. Dar de Revelion și de Crăciun m-a supărat foarte mult. Mă așteptam să vină măcar cu un buchet de flori. Mi-a adus 20 de metri de cârnați și mai multe cărnuri, deși știe că eu nu am voie să mănânc. Păi eu nu aveam nevoie de așa ceva! A fost pentru prima oară în 33 de ani în care Pădureanu nu îmi ia nici un cadou de Sărbători. Vreau să cred că nu este adevărat. Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”, a spus Cornelia Catanga, care nu trecea printr-o perioadă prea bună a vieții, celebra artistă fiind nevoită să trăiască din banii fiului.