Alexandru, dezvăluiri sfâșietoare despre Cornelia Catanga. Cum i-a scuzat ieșirile nepotrivite VIDEO

Alexandru, dezvăluiri sfâșietoare despre Cornelia Catanga. Cum i-a scuzat ieșirile nepotrivite VIDEO
Alexandru, în lacrimi, vorbește despre Cornelia Catanga

Lumea muzicii lăutărești este încă sub șoc, după decesul celei ce a fost Cornelia Catanga. Cântăreața a decedat în urma unui stop respriator, pe fondul mai multor probleme de sănătate și a infecției cu Covid. În urma sa a rămas o familie îndurerată, dar și revoltată pentru modul în care a fost tratată ulterior decesului. La nici 24 de ore, singurul fiul al Corneliei Catanga a decis să vorbească despre mama sa.

Alexandru, în lacrimi, vorbește despre Cornelia Catanga

Ziua de vineri 26 martie, pentru familia celei ce a fost Cornelia Catanga, va rămâne ca o zi de tristă amintire. Celebra cântăreață de muzică lăutărească s-a stins în spital, la 63 de ani. În afară de problemele grave pe care le avea cu ochii, artista, conform informațiilor, ar fi fost infectată și cu Sars-COV-2, tratându-se acasă.

Complicațiile și restul de probleme au dus la nefericitul deznodământ. Singurul regret este că nu a mai apucat să-l vadă pe Alexandru, singurul său fiu, însurat și cu nuntă ca-n povești, așa cum de altfel și-ar fi dorit artista.

De fiecare dată când povestea despre fiul ei, aducea în discuție și această dorință. Cu greu, și cu lacrimi în ochi, Alexandru vorbește despre mama sa, aducându-i doar cuvinte de laudă.

”Eu pot să spun așa: mama mea este o femeie cu un suflet mare, imens, și ea este genul de persoană care este un pic mai vulcanică, exact cum a spus și tatăl meu. Dar este așa deoarece știu că le vrea binele oamenilor, după care îmi vrea binele mie. Deci, este o femeie cu o inimă foarte mare.

Îi mulțumesc bunului Dumnezeu că am asemenea mamă lângă mine. Și tată, asta e tot ce pot să spun. Eu sunt foarte bun prieten cu părinții mei, nu fac diferențe între ei. Niciodată nu m-am ferit de părinții mei și nu o să mă feresc. Sunt un tip foarte deschis”, a explicat Alexandru, la Antena Stars.

Înmormântare cu scandal pentru regina muzicii lăutărești

Lumea muzicii lăutărești este încă sub șoc, după decesul celei ce a fost Cornelia Catanga. Decesul s-a produs pe 26 martie, în spital, în urma unui stop cardio-respirator, datorită complicațiilor de sănătate și a infecției cu covid.

Conform normelor impuse de Ministerul Sănătății, în astfel de cazuri, persoanele decedate nu au parte de obișnuitele procesiuni de înhumare. Și în cazul solistei lucrurile au decurs la fel, fiind introdusă într-un scriu, ulterior sigilat, și dusă direct la Cimitirul Ghencea 1. Alături de solsită au fost doar fiul, Alexandru, și soțul acesteia, Aurel Pădureanu, dar lucrurile au degenerat într-un adevărat scandal.

”Am vrut să o înmormântăm pe mama mâine dar nu s-a putut. Așa că suntem la groapă și într-o oră o înmormântăm. Ne-a dat-o în coșciug sigilată.

O înmormântăm fără coroane și flori. Acum i-am cumpărat o coroană. Atât are mama pe ultimul drum”, ne-a declarat Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga.