25 nov. 2020 | 18:57

EXCLUSIV Adriana Bahmuțeanu, la un pas să își piardă definitiv copiii. De ce o acuză Silviu Prigoană

Monden
EXCLUSIV Adriana Bahmuțeanu, la un pas să își piardă definitiv copiii. De ce o acuză Silviu Prigoană
Silviu Prigoană, acuzaţii aduse Adrianei Bahmuțeanu. Ce se întâmplă cu cei doi copii

Telenovela divorţului dintre Adriana Bahmuţeanu şi Silviu Prigoană e departe de a se fi finalizat. La cinci ani distanţă de la separare, cei doi îşi dispută prin tribunale dreptul de custodie asupra copiilor, Maximus (13 ani) şi Eduard (10 ani).

”În fapt, tribunalul trebuie să decidă unde vor sta copiii noştri, la mine sau la el. Nu e chiar un drept de custodie. De cinci ani încoace nu s-a ajuns încă la o concluzie finală. Mai mult, speram să se închidă acest proces anul acesta, dar chiar azi am primit o nouă amânare, până în februarie 2021”, a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, Adriana Bahmuţeanu.

”Prigoană are vilă cu piscină, eu stau la bloc, nu pot concura cu el!”

Ea respinge declaraţiile fostului ei soţ, conform cărora Tribunalul a decis ca cei doi copii să stea momentan cu tatăl.

”Am vorbit cu copiii mei şi ei au ales să stea la tatăl lor, dintr-un motiv foarte practic. Eu stau într-un bloc, la trei camere, Silviu Prigoană stă la vilă, cu piscină, loc de joacă şi alte atracţii de nerefuzat pentru orice copil. I-am înţeles, pentru asta, fiindcă eu nu puteam să concurez din acest punct de vedere. Dar asta nu înseamnă că am fost neglijentă cu creşterea copiilor‘‘, a mai spus Bahmuţeanu.

”Maximus a vrut să se arunce de la etaj, din cauza proceselor!”

În opinia acesteia, procesul care e pe rol de cinci ani i-a afectat viaţa nu doar ei, ci şi lui Maximus şi lui Eduard.

”Am încercat să-i ajut cum am putut pe cei doi copii, să treacă peste acest moment dificile. Tare mă tem că vor deveni majori, iar procesul dintre mine şi tatăl lor nu se va sfârşi pentru totdeauna. Maximus a fost cel mai afectat de acest lucru. Anul trecut a vrut să se arunce de la etajul blocului în care locuiam, dar şi de la etajul al doilea al şcolii de stat la care învăţa. A fost ceva de nedescris. A trebuit să stau să-i explic copilului că aşa ceva nu trebuie făcut, dar o perioadă am stat cu inima strânsă.

M-a ajutat şi mezinul, Eduard, care deşi e mai mic ca vârstă, e mai corpolent şi mai solid. Ca atare, Eduard l-a legat fedeleş pe fratele său şi l-a filmat cu telefonul, aratându-mi apoi şi explicându-mi despre ce e vorba. Înregistrarea a văzut-o însă şi taică-său care m-a dat în judecată pentru rele tratamente la adresa copiilor‘‘, a mai spus Adriana Bahmuţeanu.

Adriana Bahmuțeanu, despre Silviu Prigoană: ”Mama lui îl bătea cu lingura, când era mic!”

Între cei doi au existat în ultimii cinci ani circa 200 de procese. Adriana Bahmuţeanu spune că a câştigat 95% dintre ele şi că i-a propus de mai multe ori fostului ei soţ să încheie amiabil orice divergenţă aflată azi pe rol.

”Personal, l-am iertat demult. E un om nefericit, care în copilărie a avut nişte probleme. Am auzit cu toţii că a declarat că mama lui îl bătea cu lingura, când era mic. Important ar fi doar să ne gândim la copiii noştri, măcar în ceasul al doisprezecelea‘‘, a mai spus Adriana Bahmuţeanu, referindu-se şi la prezența recentă a lui Silviu Prigoană, la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

În aceeaşi emisiune, Silviu Prigoană a precizat că nu a iubit-o pe Adriana Bahmuţeanu, cu care s-a căsătorit de cinci ori, în perioada 2003 – 2015, şi cu care are doi copii, pe Maximus şi pe Eduard. El a adăugat că de cinci ani nu mai comunică verbal cu fosta sa soţie, totul realizându-se doar în scris.

Parteneri
Gianina din Las Fierbinți este însărcinată. Ce se întâmplă cu rolul ei din serialul care a făcut istorie la Pro TV
Redactia.ro
Un fost finanțator din SuperLigă a murit
Digisport.ro
Ce diferență mare de vârstă este, de fapt, între Sorana Cîrstea și fiul lui Ion Țiriac. Bruneta e mult mai tânără decât iubitul ei
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
O femeie a găsit o poșetă în care erau acte, bani și telefoane lângă gara din Arad și luat-o acasă. Apoi a primit o veste bombă
Digi24
Oamenii sunt uluiți când află ce vârstă are acest bărbat. Cum reușește să păcălească procesul de îmbătrânire și cât îl costă pe an
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Moartea fulgerătoare a milionarului român. Secretul pe care l-a ținut ascuns
EVZ.ro
Doliu în lumea presei din România. S-a stins din viață, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO
Spynews
Ne vei lipsi, maestre! A murit unul din actorii legendari ai țării: Transforma iluziile în artă
Capital.ro
Manevra care poate aduce şoferilor o amendă de 2.900 de lei. Informaţii de la Poliţie
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
GAZ RADIOACTIV în ȘCOLI și GRĂDINIȚE din ROMÂNIA! ȘOCANT ce au descoperit
Mediaflux
Tradiții și obiceiuri de Sfântul Gheorghe. Mâine este sărbătoare cu cruce roșie în calendarul ortodox
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro