Conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a înregistrat 80 de procese și plângeri. Ce se întâmplă acum

Conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a înregistrat 80 de procese și plângeri. Ce se întâmplă acum
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au înregistrat 80 de procese și plângeri penale

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au certat, s-au despărțit și s-au împăcat de atâtea ori încât nici măcar cei care i-au îndrăgit și i-au urmărit zi de zi la televizor și în ziare nu-și mai amintesc numărul scandalurilor iscate între cei doi. Conflictele i-au făcut să înregistreze nu mai puțin de 80 de procese și plângeri penale.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au înregistrat 80 de procese și plângeri penale

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană nu mai sunt în relații la fel de tensionate ca în trecut, poate și pentru că acum copiii au mai crescut și au nevoie ca părinții lor să nu se afle în conflict. În trecut, însă, Adriana ajunsese să meargă foarte des la tribunal. Acum a mai rămas doar ca instanța să stabilească unde vor sta copiii, însă aceștia au crescut și pot decide singuri când și cu cine vor să stea.

Deocamdată, copiii stau cu Silviu Prigoană, întrucât mama lor s-a operat recent și s-a aflat în perioada de recuperare. Adriana Bahmuțeanu a oferit mai multe detalii despre procesele pe care le-a avut cu fostul ei soț.

„Dacă îmi aduc bine aminte, da, am avut 80 de procese și plângeri penale. Aveam ziua și instanța. Ajunsesem să merg la tribunal ca la mine acasă. Acum suntem la final, trebuie doar să se mai stabilească domiciliul copiilor, însă ei au crescut, sunt mari iar decizia nu mai contează pentru că vor alege singuri unde își doresc să stea. Se înțeleg foarte bine cu tatăl lor, el și-a asumat toate cheltuielile, stau la el de câteva luni, pentru că după operația de ocluzie intestinală mi-a fost foarte greu să mă mobilizez. Și acum sunt în recuperare. Da, Silviu m-a ajutat foarte mult în această perioadă, i-a plimbat pe copii prin America, prin țară, le-a cumpărat ce au vrut”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru click.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI