Emisiunea lui Nea Marin a primit cea mai cruntă lovitură. Vedetele sunt devastate

Emisiunea lui Nea Marin a primit cea mai cruntă lovitură. Vedetele sunt devastate
Emisiunea lui Nea Marin a primit cea mai cruntă lovitură.

Emisiunea lui Nea Mărin a primit cea mai cruntă lovitură, iar vedetele sunt devastate. Acesta este iubit de o țară întreagă, are zeci de mii de fani în țară, însă chiar în emisiunea sa, Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, acesta a primit o scrisoare ce conținea un mesaj la care el spune că se aștepta de ceva vreme. Vestea îi va întrista pe fanii vedetei.

Emisiunea lui Nea Marin a primit cea mai cruntă lovitură

Pe Nea Mărin îl cunoaște o țară întreagă, pentru cum dansează pe muzica populară, dar și pentru cum le pune pe cele mai îndrăgite vedete din țară la muncă grea. De altfel, în emisiunea Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară zeci de vedete au plecat cu el prin țară, descoperind locuri minunate și oameni pricepuți, dar se pare că aventura s-a terminat definitiv.

Vedetele, alături de nea Mărin, au coborât să ia micul dejun, iar după ce i s-a adus mâncarea, lui nea Mărin i s-a adus și o scrisoare. Nea Mărin s-a emoționat foarte tare încă de când a luat plicul în mână, iar după ce a citit ce conținea acel plic abia s-a abținut să nu plângă. Cum vedetele abia așteptau să afle despre ce este vorba în plic, nea Mărin nu a mai menținut suspansul și a dat vestea care avea să îi deruteze total.

”Zi, bre, cu voce tare, ce ai pățit, ce s-a întâmplat? A primit ceva rău. Dacă nu mai vorbește, e de rău. Dar zi, bre, cu voce tare, că ne bagi în sperieți!”, au spus Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Ce scrisoare a primit nea Mărin

Nea Mărin a citit scrisoarea cu voce tare și astfel toate vedetele și telespectatorii au aflat că fost ultima zi și ultima ediție din emisiunea lui Nea Mărin. Prin urmare, Poftiți pe la noi se va încheia, în totalitate.

În acest context, nea Mărin le-a spus vedetelor prezente să se bucure de ultima zi din emisiune și să profite la maximum de acest proiect care va lua sfârșit definitv. Dar în continuare, vedetele au fost nevoite să ceară de la localnici, pentru petrecerea de final de sezon.

”Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți. Aici s-a terminat. Eu am presimțit-o și ascultați-mă ce vă spun eu, este ultima! Bucurați-vă de ziua asta”, a spus Nea Mărin.

Nea Mărin sau Marian Barbu, pe numele din buletin, s-a născut pe 30 noiembrie 1958 în Conțești, județul Teleorman. El este unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, cunoscut pentru show-urile în care vedetele sunt puse la muncă.