Adda, implicată într-un mare scandal după ce a participat la emisiunea lui Nea Mărin: „Sunt denigrată”

Adda, implicată într-un mare scandal după ce a participat la emisiunea lui Nea Mărin: „Sunt denigrată”
Adda, momente cumplite după ce a participat în show-ul lui Nea Mărin

Adda a apărut în emisiunea moderată și prezentată de Nea Marin, însă ce s-a întâmplat după întrece orice imaginație. Vedeta a fost implicată într-un scandal uriaș după ce a participat la ‘Poftiți pe la noi’, așa că le-a transmis fanilor un mesaj unde a explicat tot ce se întâmplă.

Prin ce trece Adda după ce a participat la emisiunea lui Nea Marin

Vedeta se confruntă cu anumite critici dure după ce a participat în emisiunea moderată de Nea Marin, unde a cântat muzică populară. Vorbe dure au fost spuse la adresa ei de către o publicație locală. Aceasta a reacționat imediat, așa că a vrut să le spună fanilor partea ei de poveste.

„Au venit două pseudovedete în Mehedinți să facă pe deștepții.

O anume Ada și soțul ei, două ,,stele” ale României, au emis tot soiul de aberații despre unul dintre cele mai frumoase locuri din România – Clisura Dunării – și despre unii dintre cei mai primitori oameni din țară, locuitorii de pe Clisură.

În rest, felicitări domnule primar, Nicolae Curici, felicitări Nea Mărin și Liviu Vârciu, dar și tuturor persoanelor care au contribuit la această frumoasă emisiune.

Ne mândrim cu minunăția acestei zone din frumosul nostru județ și iubim toate tradițiile și toți oamenii care le duc mai departe, cu atât de multă pasiune.”, este relatat pe pagina de Facebook Mehadințiul meu.

Adda, mesaj pentru fani

Adda a mărturisit că nu a avut intenția de a jigni localnicii, ci doar a punctat ce s-a observat și la televizor. Vedeta a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat în show-ul moderat de Nea Mărin, punctând că a muncit cot la cot cu oamenii din zona respectivă.

„Îmi pare rău că scriu despre asta. De câteva ore sunt denigrata public de cei care administrează paginile și socializare și știri, din Mehedinti, Orșova, Drobeta Turnu Severin, inclusiv pe pagini de natură politică, unde nu este potrivit să se pronunțe numele meu!

Pentru că în emisiunea care s-a difuzat azi, cu Nea Marin am spus că îmi este frică să iau Covid și vreau să se păstreze distanțarea socială. Lucru impus și de producția show-ului!!!

Ne-au dat maști și viziere pentru protecția noastra și a celor din jur. Înainte de spectacolul respectiv, s-a creat haos și o mulțime de oameni claie peste grămadă.

Și am preferat să stau retrasă. În plus, erau 40 de grade și evenimentul s-a desfășurat în câmp deschis de la ora 16:00. Ce a mai deranjat este că am spus ca oamenii din public nu erau în „delir”.

Lucru care s-a văzut la TV! Nu am mințit. Nu am jignit localnicii. Am muncit cot la cot cu ei. Am cărat, am gătit, etc.”, a zis Adda, pe Facebook.

„Este foarte dureros și nedrept”

De asemenea, Adda le-a transmis fanilor că a făcut tot ce a fost posibil pentru ca totul să iasă cât se poate de bine. Vedeta s-a confruntat cu momente neplăcute după ce a fost criticată în mediul online.

„Mi-am dat interesul și sufletul ca să fie totul bine. Faptul că sunt acuzată acum, este foarte dureros și nedrept. Am vorbit numai de bine despre acea zonă minunată, despre cei ce trăiesc acolo.

Pentru că nu am cum să spun altceva. Vă rog sa încetați cu acuzațiile false!

Nu știu sincer, cum puteți, voi ăștia care denigrați în ultimul hal niște oameni care au muncit pentru promovarea zonei voastre, să dormiți liniștiți și să vă luați salariile din jigniri!

Sunt șocată! Vă rog să dați report la Mehedințiul meu.”, a adaugat Adda.