Daniela Crudu, umilită crunt de Nea Marin. Bruneta a plâns amar: „Mai dă-l în pana mea, până când jignești?!” VIDEO

Daniela Crudu, umilită crunt de Nea Marin. Bruneta a plâns amar: „Mai dă-l în pana mea, până când jignești?!” VIDEO
Daniela Crudu a plâns în direct. Ce a pățit

Daniela Crudu nu s-a mai putut abține și a răbufnit în momentul în care Nea Marin s-a legat de operațiile sale estetice. Cunoscuta brunetă este surprinsă mereu cu zâmbetul de buze, însă de această dată ea nu a mai putut să își păstreze optimismul și l-a atacat dur pe starul de televiziune.

Ce s-a întâmplat între Daniela Crudu și Nea Marin

Daniela Crudu este cunoscută pentru firea ei pozitivă, bucurând publicul cu tot felul de replici pline de umor. Vedeta participă la emisiunea găzduită de Nea Marin, alături de mai multe vedete. Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta la conflictul care a avut loc.

Totul a pornit în momentul în care gazda emisiunii i-a spus brunetei că era mult mai frumoasă înainte de a recurge la ajutorul medicului estetician. Nea Marin a cerut să vadă o fotografie făcută în trecut cu Daniela Crudu, înainte ca aceasta să își facă diverse modificări.

„Arată-mi o poză dinainte să te ciopârțești.”, a spus Nea Mărin.

Daniela Crudu, extrem de nervoasă: „Cât să mai suport”

Daniela Crudu a reacționat imediat când a auzit ce i-a spus gazda show-ului de televiziune: „Nea Marine, să mor de te mai bag în seamă!” După replica respectivă, bruneta a aruncat o floare de pe masă spre Nea Marin, a trântit geanta și a ieșit nervoasă din încăperea unde se afla.

„Până când tot atâta taca taca?! Mă doare capul! Mai dă-l în pana mea, până când jignești?! Ok, sunt urâtă, sunt nu știu cum, dar până când poți să jignești un om?

Cât să mai suport să mă jignești încontinuu? Pe mine nu mă jignește nimeni în halul ăsta!”, a spus Daniela Crudu.

Daniela Crudu, implicată într-un conflict cu Nea Marin

Cu toate acestea, Daniela Crudu a revenit la sentimente mai bune. Liviu Vârciu a încercat să calmeze spiritele, observând tot ce se întâmplă între cele două vedete. Bruneta a mărturisit că nu a mai suportat nervos și a răbufnit în cele din urmă, fără să își dorească să se abțină.

„Am cedat nervos, se întâmplă! Sunt omul ăla care stau, stau, până ajunge oala sub presiune. Nu pot să mă abțin, nu sunt o prefăcută!”, a mărturisit plângând, Daniela.

Totul este bine când se termină cu bine! După replicile dure pe care le-a avut de spus la adresa lui Nea Marin, bruneta s-a împăcat cu gazda show-ului de televiziune. Cei doi s-au îmbrățișat și au decis să lase în urmă episodul neobișnuit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI