10 iun. 2022 | 20:13

Emisiunea cu care Pro TV vrea să dea lovitura. A preluat formatul de succes din America

Monden
Emisiunea cu care Pro TV vrea să dea lovitura. A preluat formatul de succes din America
Ce emisiune va difuza televiziunea PRO TV

S-a anunțat care este emisiunea cu care PRO TV vrea să dea lovitura. Televiziunea din Pache Protopopescu a preluat formatul de succes din America. PRO TV nu a oferit detalii legate de debutul emisiunii sau cine va prezenta noul show TV.

PRO TV vrea să dea lovitura cu o nouă emisiune. Formatul este din SUA

Televiziunea PRO TV a anunţat începerea pregătirilor pentru producţia show-ului Batem Palma?, dar şi lansarea înscrierilor. Astfel, sunt acceptaţi toţi cei care au peste 18 ani şi „sunt decişi să îşi încerce norocul, la un joc de intuiţie, plin de adrenalină şi neprevăzut“, anunță PRO TV.

Emisiunea Batem Palma? de la PRO TV are la bază formatul internaţional Deal or no deal, distribuit de Banijay-Creative Networks şi a fost creată de Endemol Shine, au mai anunțat reprezentanţii Pro TV.

Cum este emisiunea Batem Palma?

„Scopul fiecărei ediții este ca un concurent să descopere și să plece acasă cu o sumă cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc. Câștigurile puse la bătaie sunt în lei, iar suma primită variază în funcție de prestația concurentului pe parcursul show-ului”, mai anunță PRO TV.

Când termină concurenții parcursul emisiunii

De asemenea, parcursul unui concurent în emisiune se termină în momentul în care acesta alege să bată palma și să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câștigând suma respectivă.

Pro TV mai anunță că showul va fi dfuzat în curând, însă nu a avansat și o dată de lansare. De asemenea, televiziunea nu a oferit detalii nici despre cine va fi prezentatorul sau ce slot orar va ocupa noul show.

Ce televiziune a mai avut emisiunea Deal or no Deal

Deal or no Deal a mai fost prezent pe piața media românească la începuturile postului Kanal D. Astfel, în anul 2008, emisiunea se numea „Accepţi sau nu” şi era prezentată de Gabriel Coveșeanu.

De asemenea, o emisiune cu titlul Batem Palma (făcută după un alt format: Let’s make a deal) a fost difuzată și de televiziunea Antena 1, în anul 2002, avându-l drept prezentator pe clebrul Dan Negru.

Dan Negru prezintă „Da sau nu” de 8 ani în Republica Moldova

Dan Negru prezintă însă, de nu mai puțin de opt ani, şi formatul Deal or no Deal (sub titlul „Da sau nu”) pentru piaţa din Moldova, la Prime TV.

„E mai greu să faci televiziune în Moldova decât în România, pentru că acolo concurența e mult mai puternică. Moldovenii sunt bilingvi, vorbesc românește și rusește, așa că posturile rusești de tv sunt o reală concurență. Cu atât mai mult ne bucurăm ca Prime TV rămâne principala alegere a publicului din Moldova”, spunea Dan Negru, potrivit playtech.ro.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICȚIE clară pentru românii cu casă la curte. Statul nu-ți dă voie să treci de această limită
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro