Dan Negru, reușită senzațională în Republica Moldova după ce PRO TV l-a învins de Revelion EXCLUSIV

Dan Negru, reușită senzațională în Republica Moldova după ce PRO TV l-a învins de Revelion EXCLUSIV
Ce a reușit Dan Negru să facă

Dan Negru a revenit în forță în topul audiențelor după lupta strânsă, umăr la umăr, cu PRO TV de Revelion.

Prezentatorul Antenei 1 a fost desemnat ieri, pentru al 15-lea an consecutiv, „Regele audiențelor”, cu edițiile speciale de Crăciun și de Revelion, difuzate pe 7 și pe 13 ianuarie de Prime TV, post de televiziune din Republica Moldova.

Dan Negru, o nouă reușită. Totul despre ce a făcut prezentatorul de televiziune

Dan Negru ne-a vorbit, în exclusivitate pentru impact.ro, despre această performanță greu de egalat, el fiind în concurență directă cu posturile rusești.

Celebrul prezentator Dan Negru a ratat la mustață locul 1 în România cu programul de Revelion de la Antena 1, PRO TV fiind lider după o luptă strânsă de 21 de ani. Dar el nu se dă bătut și promite că-și va lua revanșa.

Până atunci, Dan Negru a bifat o nouă performanță. El a rămas în topul preferințelor telespectatorilor din Republica Moldova cu show-urile de Crăciun și de Revelion, pe rit vechi, difuzate de postul de televiziune Prime TV, din Chișinău.

Edițiile sale speciale, din 7 și pe 13 ianuarie, pentru care a filmat zeci de ore la începutul acestui an, s-au clasat din nou pe primul loc în clasamentul audiențelor.

Dan Negru, despre succesul cu show-ul de Revelion, pe rit vechi, din Republica Moldova: „Posturile rusești de tv sunt o reală concurență, moldovenii sunt bilingvi”

Contactat de reporterii impact.ro, prezentatorul cu performanțe demne de Cartea Recordurilor ne-a vorbit despre acest succes, pentru care a muncit enorm la începutul anului:

„Am avut 31,7 shr audiența cu ediția specială de Revelion a emisiunii „Roata Norocului”. Sunt lider detașat, la audiență, pentru al 15 -lea an consecutiv în Chișinău.

E mai greu să faci televiziune în Moldova decât în România, pentru că acolo concurența e mult mai puternică.

Moldovenii sunt bilingvi, vorbesc românește și rusește, așa că posturile rusești de tv sunt o reală concurență. Cu atât mai mult ne bucurăm ca Prime TV rămâne principala alegere a publicului din Moldova.”

Dan Negru îi provoacă pe rivalii de la PRO TV, clasați după 21 de ani pe primul loc cu show-ul de Revelion: „Îi aștept în ring și la anul!”

Dan Negru a scris pe Facebook despre competiția dusă cu PRO TV, marele rival, în noaptea de Revelion, când și-au împărțit telespectatorii din România:

„Am văzut breaking-news-uri și zeci de știri în care eram subiectul principal și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro TV și 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național, de la copii la seniori.

După 22 de ani, e prima dată când liderul televiziunilor, Pro TV, e umăr la umăr cu Revelionul nostru. Îi aplaud cu fair-play și îi aștept în ring la anul!

În cei 21 de ani, liderul Pro TV a încercat diferite rețete de Revelioane, de la show-uri mari în studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte în piețe. După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud.

Ierarhia televiziunilor românești în timpul anului e: Pro TV locul 1, Antena si Kanal D împărțindu-și locurile 2/3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi.

Performanța echipelor mele în cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul! Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România TV după cum cel mai scump a fost PRO TV!