Mioara Velicu, în lacrimi la PRO TV. Cătălin Măruță a făcut-o să plângă în câteva minute

Mioara Velicu, în lacrimi la PRO TV. Cătălin Măruță a făcut-o să plângă în câteva minute
Mama Mioara Velicu a plans la TV

Mioara Velicu se numără printre cele mai apreciate cântărețe de muzică populară din România. Celebră pentru dulcele grai moldovenesc, repertoriul bogat și zâmbetul nelipsit, vedeta este un adevărat deliciu atunci când apare la televizor. Puține sunt ocaziile când artista este tristă sau supărată. Ei bine, interpreta de muzică populară a izbucnit în lacrimi în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a determinat-o să plângă în direct?

Mioara Velicu a plâns în direct

O mare iubitoare de folclor și cu o carieră impresionantă în domeniul muzical, cunoscuta solistă Mioara Velicu a fost răsplătită, în cadrul Galei femeilor remarcabile 2022, cu un trofeu special. Marți, 7 iunie, lumea bună a Capitalei și-a dat întâlnire la decernarea premiilor dedicate reprezentantelor sexului frumos. Prezentă a doua zi în platoul „La Măruță”, artista născută în județul Galați a avut parte de un moment neașteptat, care a făcut-o să plângă.

Surpriză excepțională pentru interpreta de muzică populară

Prezentă în emisiune, Mioara Velicu nici nu a bănuit ce surprize i-a pregătit moderatorul TV. După ce a felicitat-o pentru trofeul obținut aseară, la Gala femeilor remarcabile 2022, Cătălin Măruță i-a prezentat mai multe obiecte de familie, printre care medalia soțului și fotografii cu rudele decedate. Reacția artistei a fost înduioșătoare, nemaiputând să-și stăpânească lacrimile.

„Vai, este medalia soțului meu…Nicolae Martinescu. Mi-a făcut viața frumoasă, nu am știut de necazuri, de niciun fel de probleme. Este o medalie sportivă. Mi-ar fi plăcut ca, atunci când era în viață, să ne invitat cineva ca să povestim din viața noastră, că aveam ce povesti.”, a spus mama Mioara printre lacrimi, în direct, „La Măruță”.

Ce i-a pregătit Cătălin Măruță în emisiune

Momentele emoționante au continuat pentru vedeta de 78 de ani. Cătălin Măruță i-a arătat mai multe poze de familie. În secunda doi, pe obrajii Mioarei Velicu au curs și mai multe lacrimi, semn că amintirile cu cei dragi o răscolesc teribil. A rămas vizibil impresionată și șocată de „complotul cuiva de acasă”.

În imagini era mama acesteia, dar și fratele ei, care a decedat de curând. La vederea fotografiei, solista a subliniat că sunt „două luni de când a plecat în lumea celor drepți”. Mai mult, fiica acesteia i-a făcut o surpriză de proporții, apărând în direct pentru prima dată.

În ciuda vârstei înaintate și a problemelor, Mioara Velicu are un tonus de invidiat. Artista susține că nu ține vreo dietă anume și își acceptă cu mândrie ridurile de pe chip.